Supersport je to, s čím se dá rychle a účinně fungovat na okruhu - třeba v Brně nebo v Mostě. Což s výše uvedenými aparáty při vší úctě nelze, jedině, že by ten okruh měl několikakilometrové rovinky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	vykon 328 again
Suzuki 1300 Hayabusa je cestovně sportovní motocykl, stejně jako třeba Honda CBR 1100 XX Blackbird nebo Kawasaki ZZR 1400. Jsou sice velmi rychlé, ale od supersportů se dnes očekává cosi jiného.
Supersport je to, s čím se dá rychle a účinně fungovat na okruhu - třeba v Brně nebo v Mostě. Což s výše uvedenými aparáty při vší úctě nelze, jedině, že by ten okruh měl několikakilometrové rovinky
 .

Jen přihodím polínko do ohně mám jeden německý tuning a je tam e30 s motorem z M5 E34 3,8 a k tomu turbo z nějakého nákladního volva= výkon 700 hp. No a pokud sem tomu dobře rozuměl tak si pohrál s dodávkou paliva jiné těsnění atd. ale písty,ojnice a vačky jsou origo. Jo a uvažuje to zvýšit na 900 hp. 

To nemůže dlouho vydržet.Miketak píše:Jen přihodím polínko do ohně mám jeden německý tuning a je tam e30 s motorem z M5 E34 3,8 a k tomu turbo z nějakého nákladního volva= výkon 700 hp. No a pokud sem tomu dobře rozuměl tak si pohrál s dodávkou paliva jiné těsnění atd. ale písty,ojnice a vačky jsou origo. Jo a uvažuje to zvýšit na 900 hp.![]()
To je sice fakt ale každopádně je to zajímavý počin.Speedy píše:To nemůže dlouho vydržet.Miketak píše:Jen přihodím polínko do ohně mám jeden německý tuning a je tam e30 s motorem z M5 E34 3,8 a k tomu turbo z nějakého nákladního volva= výkon 700 hp. No a pokud sem tomu dobře rozuměl tak si pohrál s dodávkou paliva jiné těsnění atd. ale písty,ojnice a vačky jsou origo. Jo a uvažuje to zvýšit na 900 hp.![]()
mas recht, otazkou je co je to dlouho a co kratceSpeedy píše:To nemůže dlouho vydržet.Miketak píše:... ale písty,ojnice a vačky jsou origo. Jo a uvažuje to zvýšit na 900 hp.![]()
jinak ten lempl od Aštara dovezl prvni varku, kazdopadne ceska posta=peklo (zpusob jednani, vyclivani a pod)
a ze jsem mel chvilku, udelal jsem si stavitelnejsi zadni odklony
- Přílohy
 - 

- M3_zadni_pricna.jpg (23.68 KiB) Zobrazeno 392 x

- 

- M3_pumpa_regulator.jpg (36.75 KiB) Zobrazeno 392 x

“Ability is what you're capable of doing.”