Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
moje e-36 plave na 18" už neplave
-
- Klubové ID: 588
dal jsem na 323i E-36 18" kola a ve vyjetých kolejích se to nedá udržet, já vím že na takových salámech to bude plavat asi vždycky a znám to i z jiných aut co jsem měl, ale tady je to docela extrémní...čím začít abych to alespoň částečně omezil ??? geometrie?? čepy ??? ramena ???stabilizátory ???už jste to někdo řešil a podařilo se to zlepšit ??? please help ....yard
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
vzadu dunlop, vpředu continental ale konkrétní typy nevím..to bych musel jet do garage, ale pneu jsou vzadu nové , předek 50%CharlitoCZ píše:zkusil bych to...yard píše:jo a geometrii jsem dělal v prosinci , ale na 16" ....možná by to chtělo tu geometrii ...tím bych mohl začít ne ??
ještě řekni co tam máš za bačkory..
-
- Kontaktovat uživatele:
-
no obouval jsem je před týdnem, pak jsem je druhý den kontrolaval a držely tak jsem to dál neřešil,ale tlak bude OK, myslím že začnu tou geometrií...jde mi hlavně o to jestli to někdo už dělal, abych zbytečně nevyměnil půl nápravy a při tom tu někdo ví že nejvíc pomůže jedna konkrétní věc....CharlitoCZ píše:a tlak taky v poho?
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsem, pozoroval taky a podleme za to na 90% muze sirka pneu, kdyz jsem koupil svou 328i, mela vpredu gumy 225 a zdalo se mi neunosne jak to v kazde koleji zatahlo za volant, prezul jsem na 195 a vse bylo ok, ted jsem koupil nova aly kola 17" a v predu na nich jsou zase 225 a je to tu znova, kazda nerovnmost a auto cukne dostrany jako by me nekdo chytil za volant, dal jsem 205 a vse zase OK... doporucuji taky prohodit, dopredu tak 195 nabo 205 a ty 225 tak dozaduyard píše:vzadu je ráfek 9*18 pneu 235/40 vpředu 8*18 pneu 225/40 ET teď nevím, ale jsou akorát nejsou vůbec vylezlý...je špígl nýgl

-
- Kontaktovat uživatele:
puvodne jsem kvuli tomu cepy menil a delalo to porad (pravda o neco slabeji), stacilo prehodit kola a nedela to, nebo to je aspon o dost slabsiHanz píše:pokud ti to neco dela, je to VZDY podvozkem, at uz cepy, nebo silentbloky nebo ulozeni tlumicu, pripadne tlumice samotne... pokud je vse ok, auto netaha (vyrazne) ani s 235 sirkou na predku

kdyz ti nevadi jezdit na hadicich, tak je to reseniGreg píše: puvodne jsem kvuli tomu cepy menil a delalo to porad (pravda o neco slabeji), stacilo prehodit kola a nedela to, nebo to je aspon o dost slabsi

“Ability is what you're capable of doing.”
Co tycky rizeni?Greg píše:puvodne jsem kvuli tomu cepy menil a delalo to porad (pravda o neco slabeji), stacilo prehodit kola a nedela to, nebo to je aspon o dost slabsiHanz píše:pokud ti to neco dela, je to VZDY podvozkem, at uz cepy, nebo silentbloky nebo ulozeni tlumicu, pripadne tlumice samotne... pokud je vse ok, auto netaha (vyrazne) ani s 235 sirkou na predku
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
tak mozna na tom neco bude ze kdyz narvu tak 20k do noveho podvozku tak to asi bude ok, otazka je za jak dlouho to s temi 235 zase bude v tom stavu kterem je to ted, urcite driv jak s 195-205, nemyslim ze 205 by byla zrovna hadice a proti 235 taky nic nemam (mam je v zadu), jen pisi jak jsem ten samy problem resil ja a jak jsme psal vse pak bylo OkHanz píše:kdyz ti nevadi jezdit na hadicich, tak je to reseniGreg píše: puvodne jsem kvuli tomu cepy menil a delalo to porad (pravda o neco slabeji), stacilo prehodit kola a nedela to, nebo to je aspon o dost slabsiale normalni je mit podvozek v pohode a pak muzes jezdit na cem chces
nebo myslis, ze treba M3 s 235/40 vpredu vyjela z fabriky jako "plavec"? uvidis, ze kdyz vymenis vse co je KO a nechas udelat dobrou geometrii bude z toho novy auto...
2 Greg: Naprosto souhlasim s tim co jsi NAPSAL!
205 staci az kam, guma je i levna a setri auto a spodek celkove. Navic i kdyz ta M3 vyjela z fabriky na 235/40, tak to je hezky kdyz s tim pojedu nebo budu jezdit v Nemecku,ale pokud s tim pojedu u nas, kde je to sama doura a vyjety koleje bude to jiste o necem jinem
Navic samo,ze cim sirsi/nizsi guma, tim vic to fsechno u nas trpi
205 staci az kam, guma je i levna a setri auto a spodek celkove. Navic i kdyz ta M3 vyjela z fabriky na 235/40, tak to je hezky kdyz s tim pojedu nebo budu jezdit v Nemecku,ale pokud s tim pojedu u nas, kde je to sama doura a vyjety koleje bude to jiste o necem jinem
Navic samo,ze cim sirsi/nizsi guma, tim vic to fsechno u nas trpi
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
gumama to nebude, měl jsem ten samý problém na letních 17kach mám 225ky a v kolejích to tancovalo jak sviňa. Jak jsem přezul na zimní 15ky 205ky tak se problém trochu vyřešil......... O víkendu jsem dovezl auto ze servisu kde mi dělali komplet podvozek, měnili nějaké silentbloky na zadní nápravě + P a Z tlumiče s pružnama a auto se chová tak jak má, žádné plavání, ale na 17kách jsem to neměl, doporučuji překontrolovat aspoň silentbloky na nápravách......