Mam problém s motorem 318is.Při jízdě když vyřadim tak mi otáčky spadnou hrozně dolů jako když to má chcípnou zatim nikdy nechcíp upně ,ale je to nepříjemný a na volnoběch běží trochu nepravidelně motor ma malí vibrace.Byl sem na diagnostice nic nezjistili vymeněno už bylo:palivovy filtr, vzduchovy filtr, svicky, palivove cerpadlo,volnobezny ventil,hadice sani.Poraď to co bych ještě mel zkusit vyměnit?Díky
samek píše:Mam problém s motorem 318is.Při jízdě když vyřadim tak mi otáčky spadnou hrozně dolů jako když to má chcípnou zatim nikdy nechcíp upně ,ale je to nepříjemný a na volnoběch běží trochu nepravidelně motor ma malí vibrace.Byl sem na diagnostice nic nezjistili vymeněno už bylo:palivovy filtr, vzduchovy filtr, svicky, palivove cerpadlo,volnobezny ventil,hadice sani.Poraď to co bych ještě mel zkusit vyměnit?Díky
Mám úplně stejný problém, taky když vyřadím, tak mi otáčky spadnou úplně dolů a hned zase vyskočí a už se mi i několikrát stalo, že chcípnul. Mám přetěsněné sání i vstřiky, novou lambdu a pořád nic. Hadice mi připadá celkem v kondici.
Hadici sáni mam novou tou to nebude ještě zkusim váhu vzduchu jinak ma domluveního dobrýho makáče co mi to napojí na comp tak uvidim jestli zjistim něco víc.