Jirka:328: souhlasím s tebou! Hnaná náprava zatížená motorem = znažka ideal.... V zimě jednoznačne vždycky vítězily stodvácky a ještě lépe stovky, na těch uzučkých 14kách... Žigulíky v prdeli, Š1203 v prdeli.
Co se týče těch felicií, ty maj problémy jet naložené na suchu, natož na sněhu .
Víte, že v manuálu k e36 je přímo napsané, že na zimu doporučují nějakou přídavnou zátěž do kufru ???
Pus?me na ty vysněžené kopce ixo...to je taky bmw ... Ne, ale vážně, na ty hory je samosvor asi opravdu dobrá věc... Vemte si, že snad žádná normální předokolka nemá přední diferenciál samosvorný...nebo se pletu? Ani taková impreza gt nemá v sérii předek samosvorný... No a pak porovnávejte feldu, která nemá vpředu samosvor, tudíš nastává stejný prokluz pouze jednoho kola jako u báva bez samosvoru s bávem se samosvorem...to už si myslím je o něčem jiném. Poladit diferenciály(y) není vůbec od věci, ne? Nevím proč ten samosvor do bmw nedávali normálně jako základ.
no ja prave koupil na zimu rodinne iX .. jezdi s nim prevazne zena a nemuze si to vynachvalit (zvlaste, jela-li pred tim moji zadohrabkou )
takze bmw na zimu urcite jo ... ja se zadohrabem taky zatim vyjel vsude, ale na nejake prohrnovani zaveji to neni (iX jo )
petr
Ja se zadokolkou ted docela bojuju, gumy mam slusne (taky GY Ultra Grip), v kufru peknych par kg hudby a palivovou nadrz u zadni napravy ale stejne mi ty rozjezdy i do mirneho kopecka vubec nejdou:( Nejhorsi je couvani do kopecka:(
Peet píše:Vemte si, že snad žádná normální předokolka nemá přední diferenciál samosvorný...nebo se pletu? Ani taková impreza gt nemá v sérii předek samosvorný...
Teď zase souhlasim já s tebou
co vím tak samosvor na předku má Accord Type-R jinak o ničem dalším nevím. Určitě je samosvor věc.
Já sem zatím vyjel vše s bawem a řetězy jsem ani jednou nedával letos.Jsem max. spokojen s gumama Firestone Winterhawk.A to sem najezdil dost do kopce po horách je pravda že kufr vždy naložen, ale no problema.A jen se tlemil jak fabky hrabou a hrabou a stojej.
Jo, tak simulovat samosvor přibržděním ručkou můžeš i u báva, je fakt, že někdy stačí málo a člověku to pomůže, ale jinak je ta simulace samosvoru tímto způsobem slabá náplast na bolístku, ne?
Samosvor na předku u accord type R? No jo, pěkně nabušená kárka...a teda i se samosvorem? Hmmm!
Peet píše:Vemte si, že snad žádná normální předokolka nemá přední diferenciál samosvorný...nebo se pletu? Ani taková impreza gt nemá v sérii předek samosvorný...
Teď zase souhlasim já s tebou
co vím tak samosvor na předku má Accord Type-R jinak o ničem dalším nevím. Určitě je samosvor věc.