Ani si neuvědomuju jestli jsem to zkoušel. Udělám to jak se dostanu k autu (mám to v letním, v pronajatý garáži, ne doma). Ale za jízdy jsem to vypínal už několikrát a nemělo to jiný následek než že si pasažéři přestali hrát s oknama
Splas píše:Ani si neuvědomuju jestli jsem to zkoušel. Udělám to jak se dostanu k autu (mám to v letním, v pronajatý garáži, ne doma). Ale za jízdy jsem to vypínal už několikrát a nemělo to jiný následek než že si pasažéři přestali hrát s oknama
Když to vypínals za jízdy, tak buď rád, že ti to třeba uprostřed křižovatky nchcíplo. Zkoušel bys znovu nastartovat a ono nic..
Samozřejmě, že nastartuješ. Ten vypínač (pokud je montovaný origo v BMW, provní modely E36 to ještě měly) vypíná POUZE proud na elektrická okna, proud k zapalování tím vůbec procházet nemá. Zřejmě nemáš originál montáž, někdo tam ten vypínač dodělal...
Samozřejmě, že nastartuješ. Ten vypínač (pokud je montovaný origo v BMW, provní modely E36 to ještě měly) vypíná POUZE proud na elektrická okna, proud k zapalování tím vůbec procházet nemá. Zřejmě nemáš originál montáž, někdo tam ten vypínač dodělal...
Tak to jsem teda divák Já teda fakt nenastartuju.
Když to tak teda nemá fungovat, tak mi s tím aspoň nikdo neodjede
marthyn píše:Já teda fakt nenastartuju. Když to tak teda nemá fungovat, tak mi s tím aspoň nikdo neodjede
Výhoda, přišel si bezpracně k tajnýmu vypínači Možná, že to tak někdo udělal schválně...
Na druhý straně bych se trochu bál, že tam někdo něco bastlil a pak neodjedeš třeba kvůli banální závadě na el. oknech
marthyn píše:Já teda fakt nenastartuju. Když to tak teda nemá fungovat, tak mi s tím aspoň nikdo neodjede
Výhoda, přišel si bezpracně k tajnýmu vypínači Možná, že to tak někdo udělal schválně... Na druhý straně bych se trochu bál, že tam někdo něco bastlil a pak neodjedeš třeba kvůli banální závadě na el. oknech