zubatafish píše:prosím o radu mám u své e36 jeden vypínač a nevím k čemu je je na něm na značeny Asi boční okno a přes nej je Blesk je vedle spínací skříňe 325i Vanos
....že by dětská pojistka na ovládání zadních el okýnek?
zubatafish píše:prosím o radu mám u své e36 jeden vypínač a nevím k čemu je je na něm na značeny Asi boční okno a přes nej je Blesk je vedle spínací skříňe 325i Vanos
....že by dětská pojistka na ovládání zadních el okýnek?
právě že ne ta je u šalt_páky mezi ovládáním levého předního a zadního okna
Je to jistič na el. okna, při přetížení to vyskočí a odpojí proud na okna. Taky se to dá vypnout ručně. Běžná věc ze starších modelů ale v E36 jsem to ještě neviděl.
Splas píše:Je to jistič na el. okna, při přetížení to vyskočí a odpojí proud na okna. Taky se to dá vypnout ručně. Běžná věc ze starších modelů ale v E36 jsem to ještě neviděl.
A když to vypneš ručně, tak nenastartuješ ani auto
Peet píše:Měl jsem ten vypínač u E36 318i rv 94. byl tuším vpravo pod volantem...ale k čemu to bylo nevím, jen vím, že když jsem ho vypnul, nefungovaly el.okna.
Peet píše:Měl jsem ten vypínač u E36 318i rv 94. byl tuším vpravo pod volantem...ale k čemu to bylo nevím, jen vím, že když jsem ho vypnul, nefungovaly el.okna.
A nešlo nastartovat....
To je možný, v té kombinaci jsem to asi nezkoušel, nějak mě ten vypínač moc nezajímal...tak jsem asi někde stál, zkusil to, okna nejely...já na to: hmmm...ale už jsem asi nestartoval
Hurdy píše:Je to vypínač na el.okna po vypnutí nejdou stáhnout nic jineho za tím nehledejte.
Tak si zkus nastartovat...................................tak co jde?
To by tedy sakra mělo. Pokud to nemáš předělaný na centrální vypínač auta s naprogramovanou autodestrukcí třeba...nezačne to odpočítávat když to zmáčkneš?
Hurdy píše:Je to vypínač na el.okna po vypnutí nejdou stáhnout nic jineho za tím nehledejte.
Tak si zkus nastartovat...................................tak co jde?
To by tedy sakra mělo. Pokud to nemáš předělaný na centrální vypínač auta s naprogramovanou autodestrukcí třeba...nezačne to odpočítávat když to zmáčkneš?
No to by teda nemělo a odpočítávat to nezačne.Akorát to nejde nastartovat.....