Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jak vyndat spínbací skřínku z E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od BMWAK »

nevíte někdo jak se dá vyndat spínačka u E36ky?u E30je prý nějaká poloha klíčku při který to jde ven...tak by mi zajímalo jestli má i E36 nějakou tokovou polohu nebo jak je to..??
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

BMWAK píše:nevíte někdo jak se dá vyndat spínačka u E36ky?u E30je prý nějaká poloha klíčku při který to jde ven...tak by mi zajímalo jestli má i E36 nějakou tokovou polohu nebo jak je to..??
nech to udělat někoho kdo to už dělal,je to řádnej vopruz a někdy i hrubý násilí :-)
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od BMWAK »

hm to je rada nad zlato fakt!!nemam nikoho kdo to už někdy dělam proto se ptam..
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

V 1.poloze(R) klíčku musíš do spínačky strčit drat,asi prům 1mm,je tam na to takový výkroj,a pak jde spínačka ven. Pokud nelze otočit klíčkem,tak ji budeš muset dostat ven násilím...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Doktor1 píše:V 1.poloze(R) klíčku musíš do spínačky strčit drat,asi prům 1mm,je tam na to takový výkroj,a pak jde spínačka ven. Pokud nelze otočit klíčkem,tak ji budeš muset dostat ven násilím...
proto to píšu,z 90% se mění právě proto že se protáčí...

Když se ti taková rada nelíbí tak to ti nepomůžu...můžu ti jen říct,že někdy se k tomu používá majzlík,kladivo nebo flexa :-) good luck :D
magiccc

#6 Příspěvek od magiccc »

M3maniac píše:
Doktor1 píše:V 1.poloze(R) klíčku musíš do spínačky strčit drat,asi prům 1mm,je tam na to takový výkroj,a pak jde spínačka ven. Pokud nelze otočit klíčkem,tak ji budeš muset dostat ven násilím...
proto to píšu,z 90% se mění právě proto že se protáčí...

Když se ti taková rada nelíbí tak to ti nepomůžu...můžu ti jen říct,že někdy se k tomu používá majzlík,kladivo nebo flexa :-) good luck :D
Mění se proto, že v autě je špatná, ale ta de dostat ven. Teď, ale potřebujeme dostat ven tu pěknou jinou...
Drát sem tam strkal a stejně mi to nejde. :(
Umíte mi někdo poradit, jak by to teda mohlo jít, nebo musím najít někoho kdo to umí??? :?
Odpovědět