Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
lamba sonda
Mam M52 motor a bez lambd jsem jezdil snad 2mesice. Nikdym i auto samo nechciplo, vykonove to bylo lepsi nez s lambdama. Problem se startovanim jsem nemel.
Ale u M54 to muze byt jinak. Termostat ti nemuze zapricinit to, ze ti auto nepojede, nejhur se ti bude pomalu zahrivat voda a v tehle zime se ti rucicka nedostane a do pulky budiku. Taky to mam vyzkousene a ne jen ja.
Ale u M54 to muze byt jinak. Termostat ti nemuze zapricinit to, ze ti auto nepojede, nejhur se ti bude pomalu zahrivat voda a v tehle zime se ti rucicka nedostane a do pulky budiku. Taky to mam vyzkousene a ne jen ja.
-
- Kontaktovat uživatele:
a ty mas sestivalec?Speedy píše:Mam M52 motor a bez lambd jsem jezdil snad 2mesice. Nikdym i auto samo nechciplo, vykonove to bylo lepsi nez s lambdama. Problem se startovanim jsem nemel.
No chyby díky lambdě myslíž že jo....Speedy píše:Všechny chyby se ti vyndanim baterky nesmažou, lepší je fakt ta diagnostika...Slid píše:V první věci bych řešil diagnostiku!!!
A potom řešil lambdu atd.
A po dávání nové lambdy odpojit baterku na pár min a znovu připojit, a? jsou vymazány chyby a nemusíš čekat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak zrovna na tuhle chybu je odpojeni baterie kratke.Speedy píše:Všechny chyby se ti vyndanim baterky nesmažou, lepší je fakt ta diagnostika...Slid píše:V první věci bych řešil diagnostiku!!!
A po dávání nové lambdy odpojit baterku na pár min a znovu připojit, a? jsou vymazány chyby a nemusíš čekat.
Mám jiné zkušenisti, ale budiš. Furt lepší než čekat 80kmakmall píše:Tak tak zrovna na tuhle chybu je odpojeni baterie kratke.Speedy píše:Všechny chyby se ti vyndanim baterky nesmažou, lepší je fakt ta diagnostika...Slid píše:V první věci bych řešil diagnostiku!!!

Já se nepřu neblbniakmall píše:Nemam to ze zkusenosti, ale rikal mi to velice zkuseny clovek.......prit se vsak o takovou kravinu je ovsem zbytecnost

-
- Klubové ID: 181
Ja montuji ty skodovacke BOSCH a vse splnuje.Mimochodem mi to poradil kamos v nejmenovanem autorizovanem servisu BMW,pac to tam tak delajfury píše:radsi tam dam origos, nebudu se potom s nekym hadat ze mi to tam nejde...Marek-is píše:Dej tam lamndu s felicie a bude to taky O.K.fury píše:ahoj. chtel bych si sam vymenit lambda sondu (pred katalyzatorem), ale nejakej technik mi rikal, ze se musi potom jeste "naprogramovat". Tak nevim co je to za blbost, co se na ni sakra programuje. Je mozne, ze tim myslel vymazat zavadu z ridici jednotky a donutit ho znovu nacist status?
Jinak mi rekli, ze ta sonda bude stat 5500 + zrejme prace, v online katalogu stoji 4600Takze fakt nemam moc chut jim za takovou prkotinu davat 1500 navic...

k tej lambde, ak ju treba menit tak jedine origo bosch. Ja mam zmluvu s BOSCH importerom na slovensko a cena na motor M42 bola cca. 4000 SK s DPH, urcite to nieje kriticke hlavne v prepocte na CZK.
add. k vymene, nic jednoduchsie, odkrutit konektor vymenit lambdu, zakrutit konektor, a zabudni na nejaky reset riediacej jednotky, ziadny to totiz nepotrebuje.
/doporucujem ale skontrolovat aj tesnost sacieho potrubia pripadne merac prietoku vzduchu, vtedy to casto pri volnobehu dokaze skapat.../
add. k vymene, nic jednoduchsie, odkrutit konektor vymenit lambdu, zakrutit konektor, a zabudni na nejaky reset riediacej jednotky, ziadny to totiz nepotrebuje.
/doporucujem ale skontrolovat aj tesnost sacieho potrubia pripadne merac prietoku vzduchu, vtedy to casto pri volnobehu dokaze skapat.../
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
JO JO jak píše MarekIS... Lambdy jsou totožné .. mají stejné hodnoty jen jinou koncovku... na 1,3MPI stojí kolem 1500,- na 1,6MPI sojí už přes 2000,- a na BMW 3500,-..... když koupíš za 1500,- tak ti z ní udělám za litr origoMarek-is píše:Ja montuji ty skodovacke BOSCH a vse splnuje.Mimochodem mi to poradil kamos v nejmenovanem autorizovanem servisu BMW,pac to tam tak delajfury píše:[nejde...

-
- Kontaktovat uživatele:
tyve to umim takyHuska píše:JO JO jak píše MarekIS... Lambdy jsou totožné .. mají stejné hodnoty jen jinou koncovku... na 1,3MPI stojí kolem 1500,- na 1,6MPI sojí už přes 2000,- a na BMW 3500,-..... když koupíš za 1500,- tak ti z ní udělám za litr origoMarek-is píše:Ja montuji ty skodovacke BOSCH a vse splnuje.Mimochodem mi to poradil kamos v nejmenovanem autorizovanem servisu BMW,pac to tam tak delajfury píše:[nejde...a ty ještě další litr ušetříš....... A TO SE VYPLATÍ
![]()
![]()
![]()

Neblazni, to je prece Huskovo know how...fury píše:tyve to umim takyHuska píše:JO JO jak píše MarekIS... Lambdy jsou totožné .. mají stejné hodnoty jen jinou koncovku... na 1,3MPI stojí kolem 1500,- na 1,6MPI sojí už přes 2000,- a na BMW 3500,-..... když koupíš za 1500,- tak ti z ní udělám za litr origoMarek-is píše:Ja montuji ty skodovacke BOSCH a vse splnuje.Mimochodem mi to poradil kamos v nejmenovanem autorizovanem servisu BMW,pac to tam tak delaja ty ještě další litr ušetříš....... A TO SE VYPLATÍ
![]()
![]()
![]()
preletovat 4 dratky
))

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:Neblazni, to je prece Huskovo know how...fury píše:tyve to umim takyHuska píše: JO JO jak píše MarekIS... Lambdy jsou totožné .. mají stejné hodnoty jen jinou koncovku... na 1,3MPI stojí kolem 1500,- na 1,6MPI sojí už přes 2000,- a na BMW 3500,-..... když koupíš za 1500,- tak ti z ní udělám za litr origoa ty ještě další litr ušetříš....... A TO SE VYPLATÍ
![]()
![]()
![]()
preletovat 4 dratky
))