Prý někdo dokáže udělat z normálního diferáku samosvor. Jedná se o diferák s E36 323i. Víte o někom. Nebo nevíte o nějakém vhodném samosvoru do E36 323i. Dík
Fikop píše:Prý někdo dokáže udělat z normálního diferáku samosvor. Jedná se o diferák s E36 323i. Víte o někom. Nebo nevíte o nějakém vhodném samosvoru do E36 323i. Dík
Jo dá se.. Svob to nechal dělat a na stejnej diff jak máš ty. Já osobně raději sháním druhý. a origo si nechám do náhrady.
Jestli uspěješ tak dej vědět.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Fikop píše:Prý někdo dokáže udělat z normálního diferáku samosvor. Jedná se o diferák s E36 323i. Víte o někom. Nebo nevíte o nějakém vhodném samosvoru do E36 323i. Dík
Jo dá se.. Swob to nechal dělat a na stejnej diff jak máš ty. Já osobně raději sháním druhý. a origo si nechám do náhrady.
Jestli uspěješ tak dej vědět.
Já bych radši taky sehnal origo....Ale ono to bude asi problém
Udělá Ti ho na přání(svornost, převod, gufera atd) mr.Kabátník 605265640. Počítej tak 20k za něj. Záleží, co vše se bude dělat, podle toho je cena. A než napíšeš, že je to drahý, tak mu zavolej, on ti vysvětlí, proč je ta cena taková.
spatne vule, loziska, lamely... v podstate tak vypadal kazdej starej samosvor co jsem rozebral (krome tech lozisek)... treba v Drift Bible tipek radi nechat repasovat LSD kazdejch 8mesicu kdy myslis, ze nekdo repasoval svuj samosvor, od te doby co auto sjelo z linky...