Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zvysena spotreba u 324D
Zdravim, potrebuju poradit s problemem. Asi pred 2 mesicema jsem byl z preventivnich duvodu nucen vymenit rozvodovy remen + napinaci kladku ( pus klinaky ale to je nepodstatny ) a nahle se mi prudce zvysila spotreba. Drive jsem jezdil za 7.5 l na sto a nyni spotreba cini 10 litru. Podotykam ze spotreba se zvysila nahle, ne postupne. Mam tuseni ze je to tim rozvodakem. Delal mi to znamej. Dnes jsem mluvil s jednym mechanikem a on mi rikal, ze pravdepodobne pri ty vymene nezajistil vacku, klikovku a ja nevim co jeste a ze se mu to asi hnulo a tim padem se mohlo stat, ze predvstrik ted dava vice nafty nez ma. Jeste jedna vec, po startu at je zima ci teplo, vynechavaji 2valce, motor hrozne kope a coudi ( tak 5 min pak se srovna a nekdy i chcipne ). Svicky mam nove dany ( 14dni ) a problem se nevyresil. Taky zjistuju ze tam jako by neco cvaka ( nevim presne co, zni to jako klikovka ) pri studenym motoru hlasite po zahrati uz skoro neslysitelne. Vazne nejsem zadnej odbornik a nevim na koho se obratit, tak budu rad za kazdou vasi radu. Jen mi jde o to, zda to muze byt tim rozvodakem . . . Diky predem
tak ten tvůj známej ty rozvody pěkně pokurvil být tebou tak to okamžitě řeším nebo ti taky může motor vyletět výfukem.FrajerT píše:Kurňa, tieto staré diesle mali remeň? Nebola tam už náhodou re?az?![]()
Podľa toho, čo píšeš tomu killerovi, čo Ti to robil preskočil remeň na čerpadle alebo niekde inde... stačí o jeden zub a už to robí chujoviny...![]()
Daj si to pozrie? niekomu, kto to vie robi?, len to už asi také jednoduché nebude...

at prachy nevrací to je k hovnu, at ti na tom autě udělá to co sis objednal popř.vrátí do původního stavu pokud tam bude něco zničené. je taky možné že může být ohlý ventil atd..trance_dj píše:Diky moc vsem za odpoved, potvrdili jste moje obavy. Jdu ho zabit, idiota, nebo mi vrati prachy za praci . . . .
Neni to muj znamej pravym slova smyslu. Je to znamej myho kamarada, kterej mi ho doporucil. Delal mu audinu a nemohl si ho vynachvalit. A ted cumi, jak to tak mohl pokurvit . . . Ze mu prej zavola a vyridi. Jenze nez ho zastihne a nez bude mit cas to napravit ( buh vi jestli prizna chybu, uz vidim jak se snim budu hadat a on bude tvrdit to svy ) tak projedu hlektolitry nafty navic. To auto potrebuju kazdej den jezdit. Mam nohu v pici po uraze a auto mi dost usnadnuje zivot z presunu z bodu A do bodu B Bloumam do Prahy kazdej den kvuli praci a za mladou a jsem rad, ze uz nemusim autobusem. . . Tenhle rok uz me auto stalo dost penez, komplet vejfuk, repase altose, rozvodak, kladka, klinaky . . . . Takze timto vas zadam o pomoc doporucit nejakyho fachmana, kterej by mi to dokazal seridit. tzn cerpadlo, predvtstrik a buhvi co jetste. Jsem 20km od Prahy presne z Neratovic. Za kazdy doporuceni predem dikes