Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cejtim benzín
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, mám nově bmw a nejsem uplnej trouba co se aut týče, avšak bmw je něco jinýho než bejvalá felda, tak by mě zajímalo jestli nemáte nějaký zkušenosti s tím, že když jedu např. do prudkýho kopce, nebo do ostrý zatáčky, tak se mi stává, že občas cejtim v autě vůni benzínu.. je to nejspíš nějaká netěsnost, ale máte typ kde to hledat? Už jsem různě koukal, ale nikde nic neteče ani nekape 

-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
zkus oddelat zadni sedadla, pod nima by mela byt palivova nadrz a nejaky hadicky nebo co, tak mrkni tam jestli nekde nezustava benal ... ja to rozdelany nemel, tak o tom nic nevim, ale Sprite by ti k tomu mohl neco rict, ten to resil kdyz mel podobnej problem ...CharlitoCZ píše:Chci se zeptat, mám nově bmw a nejsem uplnej trouba co se aut týče, avšak bmw je něco jinýho než bejvalá felda, tak by mě zajímalo jestli nemáte nějaký zkušenosti s tím, že když jedu např. do prudkýho kopce, nebo do ostrý zatáčky, tak se mi stává, že občas cejtim v autě vůni benzínu.. je to nejspíš nějaká netěsnost, ale máte typ kde to hledat? Už jsem různě koukal, ale nikde nic neteče ani nekape
jak pise kolega, zacni pod sedackou pod deklem u vika cerpadla (+na druhe strane je jeste jedno)... pak pod autem po hadickach... vetsinou to bejva spojem v mistech pod nohama ridice u filtru paliva (zterele hadice) a pak u motoru prechod do vstrikovaci listy
“Ability is what you're capable of doing.”
jj...taky sem měl tento problém...Vyndej zadní sedadlo, odklop gumu a pod plechovýma deklama jsou plováky..Já měl u toho vpravo (bez čerpadla) prasklou plastovou trubičku co je na ní nasunutá hadička..Prosakovalo to ven a to výko plováku bylo plný benzínu...Docela hustý, protože hned vedle toho je konektor ukazovatele stavu paliva...Novej plovák cca 1500...Ale třeba to u Tebe tím nebude...Taky to prý může být tím, že je špatný nějaký filtr co je u nádrže kvůli výparům... 

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
To odvětrání je v motorovym prostoru napravo, před brzdovym válcem, taková černá plastová trubka velikosti 1/2 piva v plechuSprite píše:jj...taky sem měl tento problém...Vyndej zadní sedadlo, odklop gumu a pod plechovýma deklama jsou plováky..Já měl u toho vpravo (bez čerpadla) prasklou plastovou trubičku co je na ní nasunutá hadička..Prosakovalo to ven a to výko plováku bylo plný benzínu...Docela hustý, protože hned vedle toho je konektor ukazovatele stavu paliva...Novej plovák cca 1500...Ale třeba to u Tebe tím nebude...Taky to prý může být tím, že je špatný nějaký filtr co je u nádrže kvůli výparům...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se konečně k tomu dostal, no nicméně o moc moudřejší teda rozhodně nejsem, vyndal jsem zadní sedačky a ten hnus co je pod nima, pak jsem na obouch stranách zul ty plechy, za řidičem mírně hlína, ale taková šedá (suchá) no a u spolujezdce vzadu jsem na to koukal a je to takový vlhký a oblepený tou hlínou (v tom zelenym plastovym něčem) odkud to tam může jít? Koukal jsem na to, ale ač jsem se na to díval sebevíc chytře, tak jsem to stejně nějak nevydedukoval, dá se to nějak rozebrat? Případně když odpojim tu hadičku bude z toho čů*at benzín, nebo to neni pod tlakem?? Prosím pomoc
díky

díky

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
hele, teď se na tohle téma koukám do knihy "jak na to" a zjistil jsem celkem divnou věc..
na pravý straně - myslim tu, jak tam jsou 2 konekory - za spolujezdcem(tam to i nejspíš teče) tak v tý knize je obrázek, že tam vedou 2 hadičky, jedna je
- přívodní pal. hadice k čerpadlu
a druhá mi tam chybí!!! --
- vyrovnávací hadice pal nádrže
je normální že tam neni??? Ono už mi to přišlo divný na začátku, protože je tam na ni i takovej ten čudl na kterej se navlíká, nicméně když to normálně jelo a spotřeba taky v klidu, tak jsem si řekl že to je asi pro jiný modely, nicméně v tý knize nepíšou, že je všude jiná..
koukal jste někdo, nebo kouknete se prosím někdo jestli ji tam máte?? Prosimprosim..
na pravý straně - myslim tu, jak tam jsou 2 konekory - za spolujezdcem(tam to i nejspíš teče) tak v tý knize je obrázek, že tam vedou 2 hadičky, jedna je
- přívodní pal. hadice k čerpadlu
a druhá mi tam chybí!!! --

- vyrovnávací hadice pal nádrže
je normální že tam neni??? Ono už mi to přišlo divný na začátku, protože je tam na ni i takovej ten čudl na kterej se navlíká, nicméně když to normálně jelo a spotřeba taky v klidu, tak jsem si řekl že to je asi pro jiný modely, nicméně v tý knize nepíšou, že je všude jiná..

koukal jste někdo, nebo kouknete se prosím někdo jestli ji tam máte?? Prosimprosim..

-
- Klubové ID: 2915
...tak právě řeším podobnou věc, akorát se k tomu přidalo, že při tankování do plna bylo jakoby přicpané odvětrání. S autem se ujelo asi 10-15km, ale na ukazateli to poskočilo od plna někam, kde to bývá po 80-100km.
Shodil jsem sedačku, sundal plechové kryty, a pod levým viz obr. Bahýnko z čerstvého benzínu. A to plastové víko je jakoby volné. Může tudy utéct odhadem tak 10l?
Shodil jsem sedačku, sundal plechové kryty, a pod levým viz obr. Bahýnko z čerstvého benzínu. A to plastové víko je jakoby volné. Může tudy utéct odhadem tak 10l?
- Přílohy
-
- nadrz.jpg (129.24 KiB) Zobrazeno 165 x
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Taky pridam dotaz, auto mi hrozne smrdelo benzinem, vymenil jsem lambdu a zlepsilo se to, ale bylo to v lete. Ted jak trosku prituhuje, auto je opet dost citit, navic jsem naposledy nastartoval auto a sel citit cistej benzin, ne ten jinej zapach z vyfuku, ale po chvili to prestalo, nikde jsem zadnej unik nezaznamenal, jediny co mam je podezreni na vadny jeden nebo vice vstriku, muze to byt nekde odtamtud?