Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém s el.stahováním okna E36
Zdravím všechny.. Především si uvědomuji, že jsem tady v klubu "bažantem", tak mě omluvte za (pro Vás) banální otázky.. Mám problém s el. stahováním okna u spolujezdce. Když zmáčknu tlačítko na stažení okna, okno popojede jen od pár cm níž, pokud hcci okno stáhnout až dolů, musím stisknout asi tak 10x. Totéž se děje při zavírání okna. Jednoduše, po stisku tlačítka se okno pohne pouze o pár cm. Nevíte někdo co s tím? Předem díky za pomoc...
-
- Klubové ID: 2256
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Zkus prohodit tlačítka, a pokud to nepřestane, koukni na jednotku ovládání oken, nebo do dveří, jestli nemáš něco utrhanýho. Ale tipoval bych na čudl nebo i relé. Zastavuje se i když čudl držíš stisknutej, nebo jen nefunguje dojezd??

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Jo právě, dělá to i když držím tlačitko. Mluvil jsem s kámošem a ten říkal, že je to tím, že to okno jde ztěžka a stačí na to nastříkat cosi, co s tím pohne. tak to zkusím, ale moc tomu nevěřím. JInak mrknu na to relé atd.. DíkesGeorge_D píše:Zkus prohodit tlačítka, a pokud to nepřestane, koukni na jednotku ovládání oken, nebo do dveří, jestli nemáš něco utrhanýho. Ale tipoval bych na čudl nebo i relé. Zastavuje se i když čudl držíš stisknutej, nebo jen nefunguje dojezd??
-
- Klubové ID: 2256