Cau, netusite nekdo, kde se da sehnat pekny hardtop, za rozumne prachy? Tady v CR na annonci jsem nasel jen same pokrivene z bouracek Popr. taky, jak je slozita "priprava na hardtop"? U nekterych aut to je napsane... na nic tak extra na tom svym nevidim... jak narocna je to uprava? Mam E36 328 z 10/1995. Diky
error-motohanz píše:tam snad zadna uprava neni ne? klapnes a jedes......
Jsem si taky myslel... No ale ono tam asi "neco" praveze je!!! Pac staci mrknout do inzeratu na webu a u nekterych aut je napsane "priprava na hardtop" a u nekterych nic... tak ted nevim, jestli to mam i ja na svem kabrousovi...??? HELP
Zima se blizi a nechci si zasr.. platenou strisku tim slanym humusem ze silnice!
od kamose jsem se doslechl, ze mu tady nekdo z Klubu daval kdysi kontakt na cloveka, ktery ma hardtopy za cca 25tis jakoukoliv barvu... no tak! Kluci! Kapnete bozskou... kdo ma takovy kontakty?
longor píše:od kamose jsem se doslechl, ze mu tady nekdo z Klubu daval kdysi kontakt na cloveka, ktery ma hardtopy za cca 25tis jakoukoliv barvu... no tak! Kluci! Kapnete bozskou... kdo ma takovy kontakty?
Jak tady uz Krtek psal - musi tam nekde couhat nejake "trny" s kablikem na vyhrivani skla a senzorem, na ktere se hardtop ma nasadit... Ale kdo v CR to je schopen udelat???
podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut
georgem3 píše:podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut
georgem3 píše:podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut
M3maniac:co chceš za ten větrolam??
pokud by tam byla, byla by zapsana v TP
Já to teda taky tak trochu nechápu Co jsem teda viděl kábro e36ku tak to tam taky měla pod tou plast. krytkou, prostě složil střechu, vyloup krytky a nacvakl hardtop, sem si teda myslel že to maj všechny kábra