Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

HARDTOP na E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
longorsson

#1 Příspěvek od longorsson »

Cau, netusite nekdo, kde se da sehnat pekny hardtop, za rozumne prachy? Tady v CR na annonci jsem nasel jen same pokrivene z bouracek :( Popr. taky, jak je slozita "priprava na hardtop"? U nekterych aut to je napsane... na nic tak extra na tom svym nevidim... jak narocna je to uprava? Mam E36 328 z 10/1995. Diky
longor

#2 Příspěvek od longor »

co obnasi tzv. "priprava na hardtop"? Dik
longorsson

#3 Příspěvek od longorsson »

to tu z vas vazne nikdo nema a nezna cabrio?! :-(
error-motohanz

#4 Příspěvek od error-motohanz »

tam snad zadna uprava neni ne? klapnes a jedes......
longorsson

#5 Příspěvek od longorsson »

error-motohanz píše:tam snad zadna uprava neni ne? klapnes a jedes......

Jsem si taky myslel... No ale ono tam asi "neco" praveze je!!! Pac staci mrknout do inzeratu na webu a u nekterych aut je napsane "priprava na hardtop" a u nekterych nic... tak ted nevim, jestli to mam i ja na svem kabrousovi...??? :-( HELP
Zima se blizi a nechci si zasr.. platenou strisku tim slanym humusem ze silnice! :-(
TURBO_KrteK

#6 Příspěvek od TURBO_KrteK »

nevim jak u e36 ale u e30 jsou to takove dva drzaky/srouby co jsou schovane blizko zadniho kloubu strechy

je tam plastovy kryt, ktery se vyklapi a sklapi podle toho v jake je poloze strecha

ale jak rikam, e36 to bude mit asi jinak ...
longor

#7 Příspěvek od longor »

od kamose jsem se doslechl, ze mu tady nekdo z Klubu daval kdysi kontakt na cloveka, ktery ma hardtopy za cca 25tis jakoukoliv barvu... no tak! Kluci! Kapnete bozskou... kdo ma takovy kontakty? :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

longor píše:od kamose jsem se doslechl, ze mu tady nekdo z Klubu daval kdysi kontakt na cloveka, ktery ma hardtopy za cca 25tis jakoukoliv barvu... no tak! Kluci! Kapnete bozskou... kdo ma takovy kontakty? :wink:

hardtop nemám ale fungl nový deflektor :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

je funny, jak tady nekdo breci a kdyz pak najdu konkretni odpovedi, kazdej ma hlavu v pisku a dela ze se ho to netyka... proto: http://search.ebay.de/search/search.dll ... category0=
“Ability is what you're capable of doing.”
longorsson

#10 Příspěvek od longorsson »

ted nevim presne co jsi myslel tou hlaskou... jestli to bylo konkretne na me???

kazdopadne DIKY TI... eBay je fajn... ale prej to ma nekdo i tady v CR a dovazi to... a nekterej nas spoluklubovec ho zna a nerekne! :(
longorsson

#11 Příspěvek od longorsson »

co ale ani eBay nevyresi, je ta

"priprava auta na hardtop"

Jak tady uz Krtek psal - musi tam nekde couhat nejake "trny" s kablikem na vyhrivani skla a senzorem, na ktere se hardtop ma nasadit... Ale kdo v CR to je schopen udelat??? :(
georgem3

#12 Příspěvek od georgem3 »

podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut

M3maniac:co chceš za ten větrolam??
TURBO_KrteK

#13 Příspěvek od TURBO_KrteK »

georgem3 píše:podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut

pokud by tam byla, byla by zapsana v TP :)
TURBO_KrteK

#14 Příspěvek od TURBO_KrteK »

vyprdni se na to, je s tim moc ***** :)
papyk

#15 Příspěvek od papyk »

TURBO_KrteK píše:
georgem3 píše:podle mě tam ta pžíprava musí bejt .... jen vysuneš vzadu plastovou krytku na každé straně a tam to pak uvidíš .... nandání hardtopu je otázkou 5 minut

pokud by tam byla, byla by zapsana v TP :)
Já to teda taky tak trochu nechápu :oops: Co jsem teda viděl kábro e36ku tak to tam taky měla pod tou plast. krytkou, prostě složil střechu, vyloup krytky a nacvakl hardtop, sem si teda myslel že to maj všechny kábra :?
Odpovědět