Bude to línější, nech to tak, jak to v BMW vymyslelisihlovecondra píše:chci se jenom zeptat:mám M40..co tam dát difer z 320
![]()
![]()
bude to velký rozdíl.....jsem spíše dálniční jezec...má na to ten motor.....myslím že ano tak jak to asi bude
![]()

Taky bych to tak nechal, ale sehnat 4,44 se špérou prostě nejdeSpeedy píše:Bude to línější, nech to tak, jak to v BMW vymyslelisihlovecondra píše:chci se jenom zeptat:mám M40..co tam dát difer z 320
![]()
![]()
bude to velký rozdíl.....jsem spíše dálniční jezec...má na to ten motor.....myslím že ano tak jak to asi bude
![]()
To mi vysvětlete, jaktože 318 s M40 má 4,44 a 318 s M43 má jen 3,38, když jsou to co do výkonu srovnatelné motory... já tam teď chci dát taky z 320, kterej má 3,46 - tedy kratší než ten můj původní...Aleš píše:Taky bych to tak nechal, ale sehnat 4,44 se špérou prostě nejdeSpeedy píše:Bude to línější, nech to tak, jak to v BMW vymyslelisihlovecondra píše:chci se jenom zeptat:mám M40..co tam dát difer z 320
![]()
![]()
![]()
. Aleš.