jj, zitra nafotim a hodim sem info ...adam píše:tak se pochlub cos poridilxsun píše:jsem se pridal k proudu a uz jsem taky compact negativni
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 316i
-
- Kontaktovat uživatele:
covece, to tvoje nove vozitko mi pripomina moje, co jsem nedavno koupil aspon podle fotanehpo píše:takze diky za nazory, po dlhsom premyslani, preskusani a prehliadnuti auta som sa rozhodol a kupil
takze upgrade z kompaktu na sedan, sice to nie je ziadny masaker ale potesi

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji a já si prozatím compa nechávam. Ale příští rok také plánuji 323 E46 sedan 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
diky za nazory, samozrejme je to dost velky skok co sa tyka podvozku, pocitu z jazdy a interieru, prekvapila ma velkost kufra, budu mi chybat velke vyklopne dvere ale ten kufor je fakt velky
co sa tyka motoru tak extremne nepotesi ale ani nesklame, po cca. 600 km mam na BC priemer 7,1, z toho bola polovica v Prahe, cez vikend ma caka cesta domov, takze uvidim
najvacsi rozdiel oproti TDS je, ze ked stojim, mam pocit, ze mam vypnuty motor
to Misa: s kompaktom sa budem lucit dost tazko, aj ked sa mnohym ludom z fora nepaci, pre mna to je velmi pritazlive a prakticke auticko, keby boli prachy, nechal by som ho ako druhe v rodine, ale nie su
co sa tyka motoru tak extremne nepotesi ale ani nesklame, po cca. 600 km mam na BC priemer 7,1, z toho bola polovica v Prahe, cez vikend ma caka cesta domov, takze uvidim
najvacsi rozdiel oproti TDS je, ze ked stojim, mam pocit, ze mam vypnuty motor

to Misa: s kompaktom sa budem lucit dost tazko, aj ked sa mnohym ludom z fora nepaci, pre mna to je velmi pritazlive a prakticke auticko, keby boli prachy, nechal by som ho ako druhe v rodine, ale nie su