Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 316i
-
- Kontaktovat uživatele:
mám v E46 sice 318i(87kw) ale myslím že mezi tím nebude velkej rozdíl.Já jsem stím spokojen,sice mě tady všichni co mají šestiválce budou napadat a kamenovat ale,na závodění to teda rozhodně není,ale na ježdění po měste za 8,5 na 100 a na ježdení do chorvatska a španělska na dovolenou plně naloženi s klimou za 6,5 na 100 a na hory do alp v zimě s rakví za 7 na 100 to bohatě stačí.Vždycky se mě tam všechno vlezlo ,i když ten kufr tak nevypadá na 1. pohled.mám tam najetejch 183 tkm a až na pár malých oprav je to zatím ok.Nesmi stím člověk holt blbnout,jak tomu začneš vytínat a furt do červenejch tak se po městě dostaneš třeba ke 12 litrum ,ale zkoušel sem jet taky za co nejmin to šlo a udělal sem podle BC 4,8 na 100.Brno -Frydek mistek -brno,stím že sem šetřil xo se dalo a jel sám a v noci.Tot vše
No pokud to chces hodne na pohodu,nechces si zablbnout a je to ve slusnem stavu a za dobre penize,pak si ho klido vem,ale dle meho to bude lenoch silenej a do toho jeste klima a stojisnehpo píše:chcel som sa opytat na motor M44 - rozmyslam nad novym auti a nakolko nie som zavodnik ale auto mam na prakticke pouzitie, rad by som vedel o nejakych skusenostiach s tymto motorom (77 kW) - mam moznost kupit skoro nejazdenu e46,
diky za odpovede

To auto kdyz uz nic tak proste je na takovej motor moc tezky,coz me by sezralo,protoze pak at jedu tam ci tam, drzel bych to pod plynem=spotreba a prd pojezd
Jinak moje papa s klidnou jizdou 8,1 kdyz prislapnu nebo obecne douhodoby prumer 8,9
........
Rozhodnuti je na tobe, co zkusit si sjet s 77kW a pak trebas 100kW a 125kW
Diky,
je mi jasne, ze s 316 ziadne sprinty nevyhram a o to mi ani nejde, jazdim dost defenzivne a auto pouzivam hlavne na cesty domov z prahy pricom jazdim tak 130-160 dialnica a 90-120 ostatne, moj kompakt mi na tieto ucely stacil a to mal len 66kW, ide o to, ze mam moznost kupit takmer nejazdene auto, kupene u bychla, od 1.majitela so serviskou, vyskusal som si ho a je to fakt vonavka, takze nad tym dost silno rozmyslam
inak prikladam aj nejake foto:
je mi jasne, ze s 316 ziadne sprinty nevyhram a o to mi ani nejde, jazdim dost defenzivne a auto pouzivam hlavne na cesty domov z prahy pricom jazdim tak 130-160 dialnica a 90-120 ostatne, moj kompakt mi na tieto ucely stacil a to mal len 66kW, ide o to, ze mam moznost kupit takmer nejazdene auto, kupene u bychla, od 1.majitela so serviskou, vyskusal som si ho a je to fakt vonavka, takze nad tym dost silno rozmyslam
inak prikladam aj nejake foto:
- Přílohy
-
- Resize of DSC02533small.jpg (55.36 KiB) Zobrazeno 2350 x
-
- Resize of DSC02528small.jpg (71.98 KiB) Zobrazeno 2350 x
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
bych rekl ze je to celkem velky rozdil ne? (E36 compakt-E46 sedan... interier, podvozek a vubec cela karoserie....nehpo píše:takze diky za nazory, po dlhsom premyslani, preskusani a prehliadnuti auta som sa rozhodol a kupil
takze upgrade z kompaktu na sedan, sice to nie je ziadny masaker ale potesi

-
- Kontaktovat uživatele:
mno mam takovy dojem, ze tam mas mit opravdu 1895cm, protoze i oznaceni 316i ma 1.9 motor, ale min kW a koni.To delaji kvuli pojistce, protoze u germanu maji platbu pojistky podle vykonu PS ( koni ), ne podle objemu, jako je to u nas.nehpo píše:v technicaku mam objem 1895 a vykon 77kW/5300ot - to je divne, podla info v sekciitechnicke informace by som mal mat 1596

Tak to nasere.. platit pojistku jako u 2,5l a mít pod zadkem výkon 1,6l.. ale jinak známá věc..nehpo píše:v technicaku mam objem 1895 a vykon 77kW/5300ot - to je divne, podla info v sekciitechnicke informace by som mal mat 1596
Tak mně napadlo že třeba u hondy 1,4l byly dvě výkonové verze 90ps a asi 60ps a rozdíl v těch motorech byl jen takovej že ten slabší měl v sání vloženou vložku se zúženým profilem.. banální věc člověk vyndal vložku a rázem měl z 60ps 90ps..

nevím jak je to u e46 jestli šlo jen o nějaké snížení výkonu nebo zda jsou to úplně odlišné motory...

-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
moc pekna kara, skoda akorat toho motoru, ale pokud nejses zavodnik, tak neni co resit, krasnej vzhled toho auta to vykompenzuje
...
jinak sleduju ze tady compactu pomalu ale jiste postupne ubyva ... jsem se pridal k proudu a uz jsem taky compact negativni ... toz gratulace od bejvaleho compactaka bejvalemu compactaku

jinak sleduju ze tady compactu pomalu ale jiste postupne ubyva ... jsem se pridal k proudu a uz jsem taky compact negativni ... toz gratulace od bejvaleho compactaka bejvalemu compactaku