Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neskutečný nestartující trable s 318is
-
- Klubové ID: 301
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden auto nešlo nastartovat (stálo asi 8 hodin před domem), tak to dotáhnu do servisu, ukážu že to točí ale nechytne. Ok. Druhý den se na to vrhnou, otočí klíčkem a nastartuje, diagnostika neukázala žádnou chybu, zkrátka auto běží jako hodinky.. I přes varování technika jsem si auto vzal na dovolenou, dojedu vše ok atd. Se startováním ani jediný problém. Den před odjezdem opět nenastartuje, tak sem vytáh zapal. kabely, proměřil a OK, baterku jsem měl odpojenou cca 2 hodiny. Vše složím a nastartuju ok. V den odjezdu nenastartuju, odtlačil jsem auto do stínu a na půl hoďky vypojil baterku. Zapojím a nastartuju. Jedu domů (Praha) a na D1 na 58km na benzínce to prostě chcíplo. Obvyklý trik s baterkou nic (ani po 1.5hodině), tak přijel servisman, hrabali jsme se v tom hafo dlouho a nic, odtah do servisu, tak taky nic, na diagnostice taky nic, páč se PC nemohlo spojit s autem.. Stále se zkoušelo a nestartovalo. Po hafo hodinách mi přijel odtah z Prahy, zkušebně nastartuju a chytne a dojel sem až do Prahy ok.
Máte, měl jste někdo podobný probém? Nebo víte jak na to? Je jasný že to je v elektrice.. (Jinak pal.čerpadlo nové, relé pal.čerpadla nové, všechny filtry a náplně ve voze nové, svíčky nové..)
Máte, měl jste někdo podobný probém? Nebo víte jak na to? Je jasný že to je v elektrice.. (Jinak pal.čerpadlo nové, relé pal.čerpadla nové, všechny filtry a náplně ve voze nové, svíčky nové..)
-
- Klubové ID: 2256
Snímač otáček klikovky, občas se stává tepelně závislou a vysazuje.Honza-net píše:to zač co jest?Vlasta píše:A co Hallova sonda?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 2256
satva píše:ja měl stejnej problem....Za boha sem nemohl prijit na to proc mi to nestartuje.Nekolik dni sem jezdil jak ty-odpojeni baterie to vyresilo.Pak diagnostika-taky mi to nenacetlo ridici jednotku.Vytahl sem ji-byla hodne zaoxidovana.Poridil sem novou a je to OK
A ze ta nova ridici jednotka ale je kvalitni....

...jooo mas rechterror-motohanz píše:satva píše:ja měl stejnej problem....Za boha sem nemohl prijit na to proc mi to nestartuje.Nekolik dni sem jezdil jak ty-odpojeni baterie to vyresilo.Pak diagnostika-taky mi to nenacetlo ridici jednotku.Vytahl sem ji-byla hodne zaoxidovana.Poridil sem novou a je to OK
A ze ta nova ridici jednotka ale je kvalitni....![]()

- bergos
- Klubové ID: 159
Tak mám taky podobný problém. Odešla mi baterka do věčných loviš? a když jsem dal novou, motor točí ale nechytne. Podle zvuku nejde benzín.
Na co se mám zkusit podívat? Pomůže něčemu, když odpojím baterku aspoň na půl hoďky? Výměna baterky baterky trvala asi jen 5min, předtím starovalo v pohodě.
HELP!!!

HELP!!!
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

- bergos
- Klubové ID: 159
bergos píše:Tak mám taky podobný problém. Odešla mi baterka do věčných loviš? a když jsem dal novou, motor točí ale nechytne. Podle zvuku nejde benzín.Na co se mám zkusit podívat? Pomůže něčemu, když odpojím baterku aspoň na půl hoďky? Výměna baterky baterky trvala asi jen 5min, předtím starovalo v pohodě.
HELP!!!

Family wagon: BMW 320dX F31

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
zkus zkontrolovat pojistky, relátka.bergos píše:bergos píše:Tak mám taky podobný problém. Odešla mi baterka do věčných loviš? a když jsem dal novou, motor točí ale nechytne. Podle zvuku nejde benzín.Na co se mám zkusit podívat? Pomůže něčemu, když odpojím baterku aspoň na půl hoďky? Výměna baterky baterky trvala asi jen 5min, předtím starovalo v pohodě.
HELP!!!
![]()
![]()
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
Řešil jsem to stejný s 318iS asi před 3 měsícema. Dal jsem to elektrikářovi a řekl že to byl vadnej regulátor otáček v alternátoru. Taková dioda s dvouma uhlíkama, nevim přesně...
Auto mi chytalo jak se mu chtělo ale většinou spíš nechytlo. Když chytlo, tak jsem to zhasnul a zkusil znova - chytlo zas a na nějakej pátej pokus už se mu nechtělo. Vždycky to točilo ale nechytlo a vypadalo to jak když tam nejde benzín nebo jiskra. Po několika dnech to třeba zase chytlo a pak zase dlouho nic. Baterku jsem odpojoval, protože jsem tam naměřil odběr - šlo to někde do zkratu. Když jsem to chtěl odtlačit do servisu tak jsem to ještě zkusil nahodit. Po asi půlminutovym točení to začalo škytat a pak to chytlo, takže jsem odjel po svejch. V servise mi řekl že to byl ten regulátor. řekl si 1900,-
Auto mi chytalo jak se mu chtělo ale většinou spíš nechytlo. Když chytlo, tak jsem to zhasnul a zkusil znova - chytlo zas a na nějakej pátej pokus už se mu nechtělo. Vždycky to točilo ale nechytlo a vypadalo to jak když tam nejde benzín nebo jiskra. Po několika dnech to třeba zase chytlo a pak zase dlouho nic. Baterku jsem odpojoval, protože jsem tam naměřil odběr - šlo to někde do zkratu. Když jsem to chtěl odtlačit do servisu tak jsem to ještě zkusil nahodit. Po asi půlminutovym točení to začalo škytat a pak to chytlo, takže jsem odjel po svejch. V servise mi řekl že to byl ten regulátor. řekl si 1900,-

-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele: