Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pneu FULDA
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupil sem si na mou E46 dopředu nove pneu FUlda Extremo 225/50/ZR16,a jsem naprosto znechucen,v rozmezi 50-90 km/h jsou až neskutečně hlučné,a to nemluvím o hučení když víc říznu zatáčku,ale při vyšších rychlostech je hluk už v normě?!Vždy sem si myslel že čím rychleji,tím hlučněji...Mel sem tam Continentaly predtím a jak vidím tak se šetřit asi fakt nevyplácí...co vy nato? 

Fuldu 235/40zr17 Mko smazi na pridani plynu, na mokru nesedi, nevim k cemu tahle primeroska je dobra, asi aby auto nestalo na rafku, jinak imho na nic... a continental tomu sekunduje... jestli chces dobre pneu, tak imho Bridgestone Potenza S03 nebo starsi S02, Dunlop SP2000, Pirelli P-Zero rady a 7000, GY Eagle F1, Yokohama me ted mile prekvapila taky... treba Michelin Pilot Sport bylo taky zklamani...
“Ability is what you're capable of doing.”
Znate nekdo tuhle gumu? http://www.novepneumatiky.cz/pneu/pneu.php?id=8641 Sel bych do Eaglu ale slysel, jsem ze strasne rychle mizej, to uz radsi Pirelli PZerro, ta tech 30.000 vydrzi...
Mám 2ks 225/50/16 Contíky cca 80% za 999/kskrki píše:Koupil sem si na mou E46 dopředu nove pneu FUlda Extremo 225/50/ZR16,a jsem naprosto znechucen,v rozmezi 50-90 km/h jsou až neskutečně hlučné,a to nemluvím o hučení když víc říznu zatáčku,ale při vyšších rychlostech je hluk už v normě?!Vždy sem si myslel že čím rychleji,tím hlučněji...Mel sem tam Continentaly predtím a jak vidím tak se šetřit asi fakt nevyplácí...co vy nato?
Jo jasně rád si nechám poraditToydolls píše:Nebrat - a hlavne sou i hlucnystepmir píše:A co tyhle : Barum Bravuris ???
---
No ja mam nejaky Kingstary - cena byla vynikajici,sou krasne tiche,ale bohuzel mekci. Resim to tak,ze jsem je kapanek vic natlakoval a ujde to,priste vemu Dunlop.Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne

Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne - to jako ty Dunlopky ????
to bych si dovolil nesouhlasit,dunlopy maji už jako nové po krajích vzorek tak 4mm,takže pár tisíc rychle zatáčkama a pápá.....ideální kompromis Contiky Sport Contact 1 i 2, Good year F1 taky good guma,ale nevydrží hodně km.Je to jednoduchý všechny top modely maj směs aby fungovaly a na km výkon se už tak moc nehledí...musíš vědět na jaké auto to chceš a jak s tím jezdíš resp.co ti dovolí auto...stepmir píše:Jo jasně rád si nechám poraditToydolls píše:Nebrat - a hlavne sou i hlucnystepmir píše:A co tyhle : Barum Bravuris ???
---
No ja mam nejaky Kingstary - cena byla vynikajici,sou krasne tiche,ale bohuzel mekci. Resim to tak,ze jsem je kapanek vic natlakoval a ujde to,priste vemu Dunlop.Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne![]()
Snažím se jezdit klobouka, ale dost často mi hrábne a jedu jak prase !!!M3maniac píše:to bych si dovolil nesouhlasit,dunlopy maji už jako nové po krajích vzorek tak 4mm,takže pár tisíc rychle zatáčkama a pápá.....ideální kompromis Contiky Sport Contact 1 i 2, Good year F1 taky good guma,ale nevydrží hodně km.Je to jednoduchý všechny top modely maj směs aby fungovaly a na km výkon se už tak moc nehledí...musíš vědět na jaké auto to chceš a jak s tím jezdíš resp.co ti dovolí auto...stepmir píše:Jo jasně rád si nechám poraditToydolls píše: Nebrat - a hlavne sou i hlucny
---
No ja mam nejaky Kingstary - cena byla vynikajici,sou krasne tiche,ale bohuzel mekci. Resim to tak,ze jsem je kapanek vic natlakoval a ujde to,priste vemu Dunlop.Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne![]()
Ale komu by nehráblo, když chytí pár aut před sebou kde je věkovej průměr řidičů 76 let nebo 3 baby za sebou v Matisu, Káčku a Fabia 1,1 jedoucí jak zpomalený metro.....

Ne ne myslel sem ty Kingstary - sou to nejaky korejci nebo co,technologii a zakladni kostru to ma pry od Hankookustepmir píše:Jo jasně rád si nechám poraditToydolls píše:Nebrat - a hlavne sou i hlucnystepmir píše:A co tyhle : Barum Bravuris ???
---
Ale i tak sem nazoru,ze proste E46 je tezky auto oproti jinejm takze by se na to spis hodily slusnejsi
HANKOOK NEBRAT !!!!! Měl jsem je na jiném autě po Michelinkách a jsou hrozně MĚKKÝ na bokách Po pár kilometrech jsem je zlomil v zatáčce jako Micheliny a myslel jsem že je za jízdy ZUJU !!! Katastrofa gumy - prej je dávaj na nový auta !! Už se nedivím těm inzerátům že někteří prodávaj nové gumy z nového vozu !!!!