Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pneu FULDA

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
krki
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od krki »

Koupil sem si na mou E46 dopředu nove pneu FUlda Extremo 225/50/ZR16,a jsem naprosto znechucen,v rozmezi 50-90 km/h jsou až neskutečně hlučné,a to nemluvím o hučení když víc říznu zatáčku,ale při vyšších rychlostech je hluk už v normě?!Vždy sem si myslel že čím rychleji,tím hlučněji...Mel sem tam Continentaly predtím a jak vidím tak se šetřit asi fakt nevyplácí...co vy nato? :x
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Fuldu 235/40zr17 Mko smazi na pridani plynu, na mokru nesedi, nevim k cemu tahle primeroska je dobra, asi aby auto nestalo na rafku, jinak imho na nic... a continental tomu sekunduje... jestli chces dobre pneu, tak imho Bridgestone Potenza S03 nebo starsi S02, Dunlop SP2000, Pirelli P-Zero rady a 7000, GY Eagle F1, Yokohama me ted mile prekvapila taky... treba Michelin Pilot Sport bylo taky zklamani...
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

krki píše: jak vidím tak se šetřit asi fakt nevyplácí...co vy nato? :x
souhlas.... taky mam strasne hucici mrdky :-)
krki
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od krki »

Ty DUnlop SP 2000 mám na zadku a sou fakt super,ale ty Fuldy natom předku ,fakt napipinu,jenže ty Dunlopky sem sehnal novy a za good cenu poze 2,jinak origo v obchde stoji neskutečnych 7100 kč jedna,a zato sem měl 2 Fuldy...jenže to sem nevedel co je to zač...
doxa
Klubové ID: 2291

#5 Příspěvek od doxa »

Znate nekdo tuhle gumu? http://www.novepneumatiky.cz/pneu/pneu.php?id=8641 Sel bych do Eaglu ale slysel, jsem ze strasne rychle mizej, to uz radsi Pirelli PZerro, ta tech 30.000 vydrzi...
krki
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od krki »

¨me ty continentaly vydržely 66 tkm.Jezdil sem snima akorat nemecko,čech a furt tam a zpatky ale jak gumy sou fakt jedinečny.Jeste neco by se nanich najet dalo akorat sou zhuleny z boku,ale jinak jeste maji 3 mm,takže potom co jsem se spálil tak jedine Contiental
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

Fuldu nebrat, zkus třeba Matador :lol: :lol:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

krki píše:Koupil sem si na mou E46 dopředu nove pneu FUlda Extremo 225/50/ZR16,a jsem naprosto znechucen,v rozmezi 50-90 km/h jsou až neskutečně hlučné,a to nemluvím o hučení když víc říznu zatáčku,ale při vyšších rychlostech je hluk už v normě?!Vždy sem si myslel že čím rychleji,tím hlučněji...Mel sem tam Continentaly predtím a jak vidím tak se šetřit asi fakt nevyplácí...co vy nato? :x
Mám 2ks 225/50/16 Contíky cca 80% za 999/ks
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jinak ty fuldy 235/40/17 mám nachystané na drift tréning :D
stepmir

#10 Příspěvek od stepmir »

A co tyhle : Barum Bravuris ???
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

stepmir píše:A co tyhle : Barum Bravuris ???
řek bych fulda v bledě modrém,prostě na normální ježdění,nikoli na super sportovní jízdu... v extrémních podmínkách
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#12 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Barum již nikdy více, maj měkký boky a hrozně se žvejkaj. Je to ideální guma pro rodinný auto, ale to je tak vše.
Toydolls

#13 Příspěvek od Toydolls »

Nebrat - a hlavne sou i hlucny

---
No ja mam nejaky Kingstary - cena byla vynikajici,sou krasne tiche,ale bohuzel mekci. Resim to tak,ze jsem je kapanek vic natlakoval a ujde to,priste vemu Dunlop.Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne
stepmir

#14 Příspěvek od stepmir »

Toydolls píše:

---
No ja mam nejaky Kingstary - cena byla vynikajici,sou krasne tiche,ale bohuzel mekci. Resim to tak,ze jsem je kapanek vic natlakoval a ujde to,priste vemu Dunlop.Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne
Jo jasně rád si nechám poradit :lol:
Co se tyka opotrebeni,tak vydrzi hodne - to jako ty Dunlopky ????
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

stepmir píše:
Toydolls píše:

---
to bych si dovolil nesouhlasit,dunlopy maji už jako nové po krajích vzorek tak 4mm,takže pár tisíc rychle zatáčkama a pápá.....ideální kompromis Contiky Sport Contact 1 i 2, Good year F1 taky good guma,ale nevydrží hodně km.Je to jednoduchý všechny top modely maj směs aby fungovaly a na km výkon se už tak moc nehledí...musíš vědět na jaké auto to chceš a jak s tím jezdíš resp.co ti dovolí auto...
stepmir

#16 Příspěvek od stepmir »

M3maniac píše:
stepmir píše:
Toydolls píše: Nebrat - a hlavne sou i hlucny

---
to bych si dovolil nesouhlasit,dunlopy maji už jako nové po krajích vzorek tak 4mm,takže pár tisíc rychle zatáčkama a pápá.....ideální kompromis Contiky Sport Contact 1 i 2, Good year F1 taky good guma,ale nevydrží hodně km.Je to jednoduchý všechny top modely maj směs aby fungovaly a na km výkon se už tak moc nehledí...musíš vědět na jaké auto to chceš a jak s tím jezdíš resp.co ti dovolí auto...
Snažím se jezdit klobouka, ale dost často mi hrábne a jedu jak prase !!!
Ale komu by nehráblo, když chytí pár aut před sebou kde je věkovej průměr řidičů 76 let nebo 3 baby za sebou v Matisu, Káčku a Fabia 1,1 jedoucí jak zpomalený metro..... :lol: a brzděj u každýho přechodu pro chodce ... :twisted:
Toydolls

#17 Příspěvek od Toydolls »

stepmir píše:
Toydolls píše:

---
Ne ne myslel sem ty Kingstary - sou to nejaky korejci nebo co,technologii a zakladni kostru to ma pry od Hankooku

Ale i tak sem nazoru,ze proste E46 je tezky auto oproti jinejm takze by se na to spis hodily slusnejsi
stepmir

#18 Příspěvek od stepmir »

HANKOOK NEBRAT !!!!! Měl jsem je na jiném autě po Michelinkách a jsou hrozně MĚKKÝ na bokách Po pár kilometrech jsem je zlomil v zatáčce jako Micheliny a myslel jsem že je za jízdy ZUJU !!! Katastrofa gumy - prej je dávaj na nový auta !! Už se nedivím těm inzerátům že někteří prodávaj nové gumy z nového vozu !!!! :lol: :lol: :lol:
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Maikl »

Mám na svým BÁWU taky FULDY Extremo 205/45/ZR16 (ted si nejsem jistej jestli se to takle píše, ale to je jedno) už druhou sezonu a sem spokojen..
Tatros
Klubové ID: 260

#20 Příspěvek od Tatros »

Nedávno jsem koupil DUNLOP SPORT MAXX 235/45/17 a sem fakt spokojenej na suchu i mokru držej jak přibitý :D
Odpovědět