Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36, nejde nastartovat
Chlapi poradte, neslo mi to nastartovat (E36,318i) myslel sem ze to bylo kvuli pocasi dva dny chcalo, ze by nejakej zkrat? Po ctyrech hodinach to naskocilo parkrat zacukalo a jelo zas normalne.No tyden jezdim v poho zadnej problem a pak jedu trosku pod otackama pomalinku a chciplo to, nemoh sem to dva dny nastartovat .Probehla zakl. vymena svicky,pohybat se vsema spojema a tak a furt to neslo! Az sem oddelal kabely od baterie aby se to vynulovalo tak sem nastartoval a jel.Co stim je? Mate nekdo podobnou zkusenost?
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
OT: Koukam Hanzi ze dneska mas avtaobrazkovej den. Zatim samy pekny 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
...tak sem zase o kousek chytrejsi, v servise mi poradily vydelat ridici jednotku jestli dovnitr nezateklo a taky ze jo.Po rozebrani byli videt zaoxidovane spoje a i kousek primo ve vnitr je chyceny
...co uz, premyslim jestli by to nejaky sikulka elektrikar nedal do kupi nevite o nekom
...dalsi moznost je tam prehodit jinou a za jakou cenu se da sehnat na M40 e36 318i
...auto sem byl dnes projet, jen mi kolisaj festove otacky na volnobeh jinak na kazdy startovani chytl ale spolihat se na to neda hm
dik za kazdou radu

...co uz, premyslim jestli by to nejaky sikulka elektrikar nedal do kupi nevite o nekom

...dalsi moznost je tam prehodit jinou a za jakou cenu se da sehnat na M40 e36 318i

dik za kazdou radu
Zkus to prostříkat kontaktolem než začneš něco kupovat,teda jestli jsi to už neudělal.satva píše:...tak sem zase o kousek chytrejsi, v servise mi poradily vydelat ridici jednotku jestli dovnitr nezateklo a taky ze jo.Po rozebrani byli videt zaoxidovane spoje a i kousek primo ve vnitr je chyceny![]()
...co uz, premyslim jestli by to nejaky sikulka elektrikar nedal do kupi nevite o nekom![]()
...auto sem byl dnes projet, jen mi kolisaj festove otacky na volnobeh jinak na kazdy startovani chytl ale spolihat se na to neda hm
![]()
dik za kazdou radu
- Klubové ID: 2256
-
- Klubové ID: 2256