Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podsvícení u zapínání světel E36 Compact
Chci se zeptat jestli někdo nevíte, jestli jsou nějak podsvětlené ty obrázky světel u zap/vyp světel a mlhovek u E36ky Compacta..Někde na netu jsem viděl obrázek a boreček to měl podsvícený..zajímalo by mě jestli si to dodělával sám, nebo jestli to originál má svítit...díval jsem se u kamaráda a tomu to taky nesvítí..ale na tom netu to vypadalo jako origo..díky moc
me to svitiSprite píše:Chci se zeptat jestli někdo nevíte, jestli jsou nějak podsvětlené ty obrázky světel u zap/vyp světel a mlhovek u E36ky Compacta..Někde na netu jsem viděl obrázek a boreček to měl podsvícený..zajímalo by mě jestli si to dodělával sám, nebo jestli to originál má svítit...díval jsem se u kamaráda a tomu to taky nesvítí..ale na tom netu to vypadalo jako origo..díky moc
Ale Ty máš uplně jinou palubku..v compactu je to tahací jako v žigulu sytič...skautik píše:me to svitiSprite píše:Chci se zeptat jestli někdo nevíte, jestli jsou nějak podsvětlené ty obrázky světel u zap/vyp světel a mlhovek u E36ky Compacta..Někde na netu jsem viděl obrázek a boreček to měl podsvícený..zajímalo by mě jestli si to dodělával sám, nebo jestli to originál má svítit...díval jsem se u kamaráda a tomu to taky nesvítí..ale na tom netu to vypadalo jako origo..díky moc

aha, ja zapomelSprite píše:Ale Ty máš uplně jinou palubku..v compactu je to tahací jako v žigulu sytič...skautik píše:me to svitiSprite píše:Chci se zeptat jestli někdo nevíte, jestli jsou nějak podsvětlené ty obrázky světel u zap/vyp světel a mlhovek u E36ky Compacta..Někde na netu jsem viděl obrázek a boreček to měl podsvícený..zajímalo by mě jestli si to dodělával sám, nebo jestli to originál má svítit...díval jsem se u kamaráda a tomu to taky nesvítí..ale na tom netu to vypadalo jako origo..díky moc

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Original to ma nejspiš svítit. Já svítim. Jsou tam žárovky jako do zapalovače. Takový ty malinký. Dá se tam krásně dostat když nad pedálama sundáš ten kryt a pak na to krásně došáhneš a vyndáš 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
a nemuže to svitit jen u 1.8??je divný že by mi nesvítlila ani jedna strana a xsunovi taky ne..ještě počkám co míša..jinak popsal bys mi to ještě jednou nějak podrobněji ten postup??prosím..Díky mocGeorge_D píše:Original to ma nejspiš svítit. Já svítim. Jsou tam žárovky jako do zapalovače. Takový ty malinký. Dá se tam krásně dostat když nad pedálama sundáš ten kryt a pak na to krásně došáhneš a vyndáš
Greg je s tou 2.8?? Toho taky ještě neznám..Musíme ho někdy zlanařit s náma..xsun píše:no obcas se schazime, ja sprite a georgeac, je to vicemene o pokecu ... se nekdy pripoj ... tedka je v olmiku novej greg, tak nas je zase vic ...skautik píše:mno v olomouci zadny srazy nejsou a doprahy je to daleko

-
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
nemam na tebe foun, posli mi ho v sz a priste cinknu ..skautik píše:hehe, to je tezky, kdyz nedate vedetxsun píše:no obcas se schazime, ja sprite a georgeac, je to vicemene o pokecu ... se nekdy pripoj ... tedka je v olmiku novej greg, tak nas je zase vic ...skautik píše:mno v olomouci zadny srazy nejsou a doprahy je to daleko)))
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Máte štěstí, že ted jsem v práci a nemam foták. Sám jsem ty žárovky měnil, protože mi taky nesvítili. Jsou tam prostě stejný žárovky jako do autozapalovače, a rozsvítí se to zároven s otočením klíčku do polohy 1 i s tlačítkem šíbru. Nad pedálama odendáš ten papírovej kryt(cca 3 šroubky zespodu 1 z boku) a pak spodem šáhneš nahoru a to pouzdro s tou žárovkou jde sundat a došáhne s kabelem až dolu, kde žárofku krásně vyměníš a zpět nacvakneš. Jednoduché a svítící

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!