Nejprve úplně blbá otázka - co můžu pokazit koupí (nej)levných nových tlumičů, co koupě jetých značkových (resp. jinak drahých)? A hlavně - do čeho má význam investovat (jaké tlumiče), pokud mám auto opravdu "jen" na dopravu? Co pružiny? Poslední věc - jaké jsou rozdíly mezi nápravami jednotlivých obsahů? Potřebuji vyměnit zadní ramena a relativně daleko od domova se mi válí náprava z 318i - s bubnovými brzdami. Budou ta ramena pasovat?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podvozek a vše související na E36
-
Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Už toho tady bylo napsáno po kokot rad a názorů, ale nikde jsem nenašel prostou odpověď týkající se 318 iS (94) - tedy jaké tlumiče? Auto to nejni nijak zvláš? sportovní, víc jak 170 km/h s tím taky nejezdím, řízené smyky a podobné věci s tímto motorem asi nee, zatáčky nehoním a peníze neseru..
Nejprve úplně blbá otázka - co můžu pokazit koupí (nej)levných nových tlumičů, co koupě jetých značkových (resp. jinak drahých)? A hlavně - do čeho má význam investovat (jaké tlumiče), pokud mám auto opravdu "jen" na dopravu? Co pružiny? Poslední věc - jaké jsou rozdíly mezi nápravami jednotlivých obsahů? Potřebuji vyměnit zadní ramena a relativně daleko od domova se mi válí náprava z 318i - s bubnovými brzdami. Budou ta ramena pasovat?
THX
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
-
Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Mno co mám s rameny? Pravé rameno je nějaké hnuté, a tak je musím vyměnit obě. To je celé, každopádně to je jediná věc, kterou chci na té nápravě měnit, proto jsem se ptal jestli to jde z 318i, kde jsou na rozdíl od iS bubny...
Za rady ohledně tlumičů děkuji, podívám se po těch Sachs nebo Kayba, píše se tu o nich nejvíce. Cenové relace, resp. odkazy na rozumnou prodejnu bych taky uvítal
Všem THX!!
Za rady ohledně tlumičů děkuji, podívám se po těch Sachs nebo Kayba, píše se tu o nich nejvíce. Cenové relace, resp. odkazy na rozumnou prodejnu bych taky uvítal
Všem THX!!
Vyzkuš Krause v Klášterci, když jsem řešil tlumiče tak mi KAYABY nabízelPyron píše: Cenové relace, resp. odkazy na rozumnou prodejnu bych taky uvítal![]()
Všem THX!!
cena prý srovnatelná s Monroe..
odkaz:
http://www.autodilycz.com