Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nefunkční klima 325td
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
jestli je tam nápln poznáš budíkem který se dává na napouštěcí místo... něco jako když dofukuješ pneu. Já si to nechal prověřit v servise kde dělají klimu a něco málo mi tam doplnili, protože jsem neměl optimální tlak a klima nefungovala.
Ověření dělali zdarma... každopádně pokud budeš plnit nech si te dát barvivo aby jsi našel kudy uniká.
Ověření dělali zdarma... každopádně pokud budeš plnit nech si te dát barvivo aby jsi našel kudy uniká.

-
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
To je nějaké divné. Klima by měla jít zapnout i když nebude mít náplň. V každém případě nastartovat a potom zapnout klimu. Měl by sepnout kompresor klimy a roztočit se sahara. Pak zkus šáhnout na trubky, které vedou dovnitř vozu do výparníku. Pokud jsou ledové a rosí se, tak tam náplň je. Otázkou zůstává, kolik náplně je v systému a jestli nepotřebuješ doplnit apod.Hurdy píše:Nevíte jak poznám jestli je v klimě náplň?Nefunguje a zatím nevím proč.zapnu klíč zapalování,otestuje se pak nejde zapnout klima ani vnitřní okruh větrání.dík
Měl jsem děravý kondenzátor a v systému ani gram chladiva a klima šla normálně zapnout. Bohužel ale samozřejmě nechladila.