Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prosim o radu
Pri rychlosti kolem 170 a vejs zacne jit smrad neco jako spalena guma od motoru nebo cosi...s ubyvajici rychlosti smrad slabne az ze zase ztati,jeste nemam vychytany jestli je to zavysli na otackach nebo rychlosti ale spis bych rekl tu rychlost.Nema nekdo napad cim by to mohlo bejt, popripade jak to odstanit?Diky mooc!
Tohle bude asi hodne debilni otazka...ale kde je servo?darmon píše:nechcije ti servo ?

No to me taky pripadalo pravdepodobny protoze to bylo v servisu a menily jak desky tak kotouce a kdyz se jede pomalu je to slyset ze to nekde skrta (piska to) ale pri vyssi rychlosti se piskani ztrati..ale to jsou zadni kola ten zatracenej smrad jde od predu...neivim co s timdoxa píše:Nemohly by to bejt pridreny desky? Zkus sahnout na kola...

dnes sme po dlouhe ceste na chvili zastavili(chaci pauza:o)) a kdyz se pak rozjizdeli zacal z niceho nic stasne rvat klinak(pred tim ani nevrznul a vlhko nebylo...) a jak zacal delat ten stasnej zvuk zase bylo cejit ten smrad gumy... a jak to skripani zmizelo tak i smrad...takze to me privedlo na domnenku ze to vse je neco kolem remene... je to mozny? Naka napinaci kladka?? Nebo je to blbost? Diky moc za kazdej postreh!!
Jo, to neívm, jak chceš dopínat klíňák, když je tam samodopínací klatak. Spíš vyměnit za novej. Ale jestli to dělá při rozjezdu a hodně to řve, tak bych se spíš bál nějaký zaseknutý klatky a to by chtělo opravit co nejdříve, než se Ti něco na motoru posere vlivem nedopnutýho řemene. Nehldě na to, že se Ti může přetrhnout a to je pak mazec.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No ja mam 318TI---is a samonapínací kladku tam mám na 100% ale nevim jestli se ještě někde nastavůjí vůle jak hodně bude napínat, ta kladka ja cca pod altíkemPyron píše:Samonapínací kladka? Já mám za to že se to musí dotahnout růčo... (?)
Mám 1,8 iS a žádnou samonapínačku jsem tam nenašel, kladka která to napíná, je upevněná mimo svou osu, a tak když napínám řemen, tak ji jen utáhnu v horní poloze, kdy dává řemenu nejmenší vůli.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
jo a nemam klimu, ta má snad klínáky 2

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Taky si myslim ze to je samodopinaci, ale nedela to pravidelne popravde tohle bylo poprvy co sem ten zvuk slysel a kdyz zkusim ten remen nejak rukou prohnout tak je napnutej jak prase ze s nim ani nehnu...takze nevim jestli je chyba v tomhle...fakt netusim...kazdpadne kdyz to piskalo tak od toho sel smrad spalnene gumy...mimochodem nechci delat chytryho ale co zavaznyho se muze poskodit kdyz praskne klinak?...ja mel za to ze nic..u rozvodaku samozrejmne chapu tam je to mazec ale u 325 je nastesti retezSpeedy píše:Jo, to neívm, jak chceš dopínat klíňák, když je tam samodopínací klatak. Spíš vyměnit za novej. Ale jestli to dělá při rozjezdu a hodně to řve, tak bych se spíš bál nějaký zaseknutý klatky a to by chtělo opravit co nejdříve, než se Ti něco na motoru posere vlivem nedopnutýho řemene. Nehldě na to, že se Ti může přetrhnout a to je pak mazec.

-
Nevím jak u 4-vála, ale u6-ti vála se Ti zastaví vodní pumpa to je pro motor konec, když hned nazastavíš. U 4-vála Ti přestane posilovat servo, přestane se nabíjet baterka a buhví, co ten řemen při tom udělá. Samo u 6hrnka to samý + teda to vodní čerpadlo.zero píše:Taky si myslim ze to je samodopinaci, ale nedela to pravidelne popravde tohle bylo poprvy co sem ten zvuk slysel a kdyz zkusim ten remen nejak rukou prohnout tak je napnutej jak prase ze s nim ani nehnu...takze nevim jestli je chyba v tomhle...fakt netusim...kazdpadne kdyz to piskalo tak od toho sel smrad spalnene gumy...mimochodem nechci delat chytryho ale co zavaznyho se muze poskodit kdyz praskne klinak?...ja mel za to ze nic..u rozvodaku samozrejmne chapu tam je to mazec ale u 325 je nastesti retezSpeedy píše:Jo, to neívm, jak chceš dopínat klíňák, když je tam samodopínací klatak. Spíš vyměnit za novej. Ale jestli to dělá při rozjezdu a hodně to řve, tak bych se spíš bál nějaký zaseknutý klatky a to by chtělo opravit co nejdříve, než se Ti něco na motoru posere vlivem nedopnutýho řemene. Nehldě na to, že se Ti může přetrhnout a to je pak mazec.