Nejak to nechapu. Pomalu mi odchazela baterka, az jednoho dne jsem to nenatocil. zkousel jsem baterii nabit, ale jezdil jsem asi jeden den a pak zase nic. Tak jsem koupil novou, dal jsem ji tam a k memu zdeseni jsem zjistil, ze se starter sice toci, ale motor ne a ne naskocit, pritom jsem pred vymenou normalne startoval.
Nevite nekdo, co by mohlo odejit vymenou baterky?
Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325i E36 nestartuje po vymene autobaterie, pomozte!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jam_x píše:Nejak to nechapu. Pomalu mi odchazela baterka, az jednoho dne jsem to nenatocil. zkousel jsem baterii nabit, ale jezdil jsem asi jeden den a pak zase nic. Tak jsem koupil novou, dal jsem ji tam a k memu zdeseni jsem zjistil, ze se starter sice toci, ale motor ne a ne naskocit, pritom jsem pred vymenou normalne startoval.
Nevite nekdo, co by mohlo odejit vymenou baterky?
Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky...
ja mel stejny problem, mel jsem zablokovany alarm. tocilo to, ale nenaskocilo. musel jsem to odtahnout do servisu, kde mi to odblokli.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jam_x píše:Bombarder píše:ja mel stejny problem, mel jsem zablokovany alarm. tocilo to, ale nenaskocilo. musel jsem to odtahnout do servisu, kde mi to odblokli.
diky za odpoved, ja jsem si myslel, ze by to mohlo byt tim originalnim imobilizerem/alarmem. Nevis, jestli se to da vyresetovat nejak doma?
no to urcite da, ale musis to umet