Nejak to nechapu. Pomalu mi odchazela baterka, az jednoho dne jsem to nenatocil. zkousel jsem baterii nabit, ale jezdil jsem asi jeden den a pak zase nic. Tak jsem koupil novou, dal jsem ji tam a k memu zdeseni jsem zjistil, ze se starter sice toci, ale motor ne a ne naskocit, pritom jsem pred vymenou normalne startoval.
Nevite nekdo, co by mohlo odejit vymenou baterky?
Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
325i E36 nestartuje po vymene autobaterie, pomozte!
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
ja mel stejny problem, mel jsem zablokovany alarm. tocilo to, ale nenaskocilo. musel jsem to odtahnout do servisu, kde mi to odblokli.Jam_x píše:Nejak to nechapu. Pomalu mi odchazela baterka, az jednoho dne jsem to nenatocil. zkousel jsem baterii nabit, ale jezdil jsem asi jeden den a pak zase nic. Tak jsem koupil novou, dal jsem ji tam a k memu zdeseni jsem zjistil, ze se starter sice toci, ale motor ne a ne naskocit, pritom jsem pred vymenou normalne startoval.
Nevite nekdo, co by mohlo odejit vymenou baterky?
Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky...
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
no to urcite da, ale musis to umetJam_x píše:diky za odpoved, ja jsem si myslel, ze by to mohlo byt tim originalnim imobilizerem/alarmem. Nevis, jestli se to da vyresetovat nejak doma?Bombarder píše: ja mel stejny problem, mel jsem zablokovany alarm. tocilo to, ale nenaskocilo. musel jsem to odtahnout do servisu, kde mi to odblokli.