Můžete mi napsat nějaké informace o tomhle autě?Jako spotřeba jízní vlastnosti a tak...A jaké jsou nejčastější závady??Tak kolem roku výroby 96. Díky moc
Spotreba je pokud jezdis aspon trosku svizne nekde kolem 8L dalka se da v poho do 7L, motor tahne od nejakych 2500tis az do 5000tis velmi plynule a neni to jak u ostatnich td co jen kopnou a tim to konci... Najel jsem s timhle autem r.v. 97 pres 80tis km a jedine co jsem delal na motoru byly zhavicky, remen s vodicima kladkama a loziska v alternatoru... Prasatum co nevi jak se chovat k autu praska hlava a odchazi turbo... Dal casto odchazi vstrikovaci cerpadlo (delsi teple starty).... Jinak je to stejny jako kazda jina e36...
Mám ho cca 3 roky. Jízní vlastnosti: je to BMW
Spotřeba okolo 7l/100 km při normálním ježdění, když jde plyn na podlahu tak okolo 10l/100 km.
Závady: Rychle sjetý pneu na zadní nápravě , čepy, tekl posilovač řízení (šikovný ruce a 5,50 kč to zpravili)
Andre píše:Takže by jste ho doporučili??A co motor?Jaký má zvuk?Je to hodně velký traktor?
V dnesni dobe kdy je cena nafty stejna jako benalu uz bych si ho neporidil, spis bych volil byt tebou 323i nebo 328i... Zvuk je oproti novym ctyrvalum tdi o mnoho lepsi, proste je to sestival a to je uplne jinde...
Ja s tds najel asi 40tis a potkalo me to ze...pretesneni cerpadla,zadrene servo,...jinac bezne vymeny jako u kazde e36.Spotreba okolo 8l jezdim prevazne sviznejs. Zvuk motoru po polosin super.
ja na tenhle motor nemuzu rict ani krivyho slova..zvuk libivej, tahne tak nejak prijemne a nehazi s autem pod 2000 otacek..treba 1.6HDi nejede o moc hur diky zprevodovani, ale ten projev a chovani motoru..proste mam toho staryho drice rad a ostudu mi nedela:)
Andre píše:Jo asi 3000 no.Ale jde taky o spotřebu...
To je sice pravda, ale spočítej si kolik za rok ujedeš km.. myslím si ,aby se nafta vyplatila, tak najezdit více jak 20 000km. A při dnešní ceně nafty je to skoro jedno. Já jezdím kolem 10-11l benzínu a Ty budeš jezdit kolem 8-9l a to nemluvím o podstatné jednoduchosti údržby benzinu.. Ale to je koneckonců Tvoje věc, hlavně že to bude BMW..
Mam tds už třetí rok a zatím jsem neměl vážnější problém, krom toho, že pomalu odchází čerpadlo což se projevuje především delším teplým startem a trpí tím řada tehle motorů. Čím to je to těžko říct. Podobně jako u Marka mi odešlo čerpadlo na servo jinak nic. A naposledy relátko žhavení. Nemám tam čip a přesto stačim daleko novějším autům, což je na motor koncepčně starej víc jak 10 let celkem slušný. A spotřeba? jak kdy, dokázal jsem jet ve čtyřech lidech za 6,2 ale to je nejspíš vyjímka, průměr je tak 7-8 a dokáže vylézt až na 10, podle toho jak moc ho budeš mačkat. Další závady už jen odrážejí stav našich silnic, čepy, silenbloky a tak podobně.
Když trefíš slušnej kus nemusíš se bát, chce to jen hledat a neukvapit se.
Jo, jo, přesně tak. Kupovat s rozumem, neukvapit se a nedat na první dojem. A rozhodně se zdaleka vyhnout AAA a pod. A počítej s tím, že skutečně pěkný a zachovalý auto nekoupíš za extra nízkou cenu. A když si dobře vybereš, stačí ti jedna na celý život!