Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Startování
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Muj tip je imobilizer, nebo špatný uhlíky ve startéru, nebo špatná kotva na startéru, pokud ji bmw má. Nerozebíral jsem to. Dělá to normálně když odemkneš centrálem a pak nenastartuješ, nebo přijdeš odemkneš dáš cígo a pak chceš startovat?? a ono to nejde??

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to dělá imobilizér tak by mohlo bejt něco s cívkou co je u spínačky ale to by ti spíše poradil Alp, napiš mu SZ. A startér tedy pokud točí tak točí bez problému, nezadrhává se nic?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslim ze by to bola cievka na spinacke,neni deaktivacia alarmu-imobilizeru automaticka po odomknuti auta a imobilizer je vlastne jedna riadiacka z dokopy z alarmom a veskera komunikacia ide len po radiu.
Bavo by malo tocit i ked je imobilizer aktivny??Vie na to niekto odpovedat? Nemoze to niekto skusit z vas co to ma ok? Zobrat len hotelovy kluc bez cipu a skusit ci to toci.Ak ano je to jasne a imobilizer nema nic spolocne s prerusovanim starteru.Tiez tip na uhliky a rotor.Mam info ze pokial je starter bosch ide to bez probelmov repasovat.
Bavo by malo tocit i ked je imobilizer aktivny??Vie na to niekto odpovedat? Nemoze to niekto skusit z vas co to ma ok? Zobrat len hotelovy kluc bez cipu a skusit ci to toci.Ak ano je to jasne a imobilizer nema nic spolocne s prerusovanim starteru.Tiez tip na uhliky a rotor.Mam info ze pokial je starter bosch ide to bez probelmov repasovat.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Já když odemknu a necham to tak 10 minut bez klíče tak mi startér netočí ale palubka svítí 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pockaj nejak som mimo.Ty ked otvoris central a nenastartujes do 10 min tak vobec netoci starter t.j blokuje ho IMMO???Cize toto co opisujes je normalny stav alebo ten poruchovy.
to cievka: Beru spat moju uvahu, vcera som si zobral hotelovy kluc t.j. bez tlacitok,normalne s nim odomkol a nastartoval t.j. cip v kluci komunikuje cez cievku v spinacke nie radiom.
to cievka: Beru spat moju uvahu, vcera som si zobral hotelovy kluc t.j. bez tlacitok,normalne s nim odomkol a nastartoval t.j. cip v kluci komunikuje cez cievku v spinacke nie radiom.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli popisuju stav špatnej nebo dobrej ale takhle mi to prostě funguje 

-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
neco podobneho jsem zazil u e46 coupe rv 2002 tam se rozsvitila palubka a misto nastartovani jen blikly xenony a cvaklo v tom.....byla to spatna baterie, auto nedovolilo s ni nastartovat a kdyz jsme tam dali jinou z mercedesu tak to taky neslo, vyresila to jen baterie z bmw ten typ ktery tam byl predtim. zvlastni, ale je to tak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze chlapik z BMW mi poradil,zabalil som kluc do alobalu.Nie je mozne ani otocit klucom v spinacke pokial nieje RJ schopna nacitat kod z trasnspndera.Dal som alobal dole,otocil kluc do polohy 1,opat zabalil t.j. znemoznil periodicke nacitavanie kodu z kluca.Pristrojovka sa sice rozsvietila, zacalo nieco cvakat v releovej skrinke v motore a starter NETOCI.Je tam docela komplikovana spinacia skrinka,vraj problemy robi aj startovaci mikrospinac a ta cievka.Proste moznosti je hafo.Ja idem dat mrknut starter a potom sa ide na diagnostiku do BMW 

-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Dělá mi to taky, až teď po nehodě.. Mám nějaký chyby v počítači, pujdu na diagnostiku a poptám se i na tohle.Dures píše:Zdravim všechny,
potřeboval bych poradit, mam E36 316, r.96 a při strartu, když otočim klíčkem, tak se normalně rozsvítí všechny kontrolky co maj, ale starter se ani nehne. Někdy mi to dělá někdy ne, je to nepravidelný.
Nevíte čím by to mohlo být???
Předem děkuji za rady
Dures