Pri startu se mi najednou z niceho nic zacalo objevovat asi varovani??? (prilozeny obrazek) na kterym je auto a pred nim sviti cervene ikonka potkavacich svetel. Pokud svetla nerozsvitim vubec sviti po celou dobu svetla zapnu ikonka po chvilince zmizne. Nekdy sviti normalne vsechny svetla, ale nekdy misto levyho tlumenyho svetla sviti blinkr - ale jenom nekdy!!! Ve vetsine pripadu to ale sviti normalne - tak kde je chyba a co znamena ten obrazek kterej me porad tak otravuje
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velmi zapeklitý probém se světly
-
pryfish
- Klubové ID: 204
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim mam tady jeden zapeklitej problem
Pri startu se mi najednou z niceho nic zacalo objevovat asi varovani??? (prilozeny obrazek) na kterym je auto a pred nim sviti cervene ikonka potkavacich svetel. Pokud svetla nerozsvitim vubec sviti po celou dobu svetla zapnu ikonka po chvilince zmizne. Nekdy sviti normalne vsechny svetla, ale nekdy misto levyho tlumenyho svetla sviti blinkr - ale jenom nekdy!!! Ve vetsine pripadu to ale sviti normalne - tak kde je chyba a co znamena ten obrazek kterej me porad tak otravuje
- Přílohy
-
- doufam ze se to z toho da trosku vycist ...
- Pic(1).jpg (20.46 KiB) Zobrazeno 2517 x
-
pryfish
- Klubové ID: 204
- Kontaktovat uživatele:
špatnou žárofku to jako co to je za žárofku co jednou svítí a jednou neBaxon píše:přesně tak, viděl bych to na špatnou žárovku v parkovačce. Když rupne parkovačka, tak pak místo ní svítí blinkr, alespoň u mě to tak je.Zave píše:kostra to nebude urcite u takeho autatipuju zarovku... muze bejt rupla a nekdy se vlakno spoji a nekdy nee...
muzu si to vymenit sama nebo stim musim nekam jet
rekni nejakymu muzskymupryfish píše:špatnou žárofku to jako co to je za žárofku co jednou svítí a jednou neBaxon píše:přesně tak, viděl bych to na špatnou žárovku v parkovačce. Když rupne parkovačka, tak pak místo ní svítí blinkr, alespoň u mě to tak je.Zave píše:kostra to nebude urcite u takeho autatipuju zarovku... muze bejt rupla a nekdy se vlakno spoji a nekdy nee...
muzu si to vymenit sama nebo stim musim nekam jet?
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
pryfish píše:navíc parkovacky jsou OK pri parkovani me to sviti a nic mi to nehlasi

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Hele řekni opravdu někomu, kdo tomu vic rozumíGeorge_D píše:pryfish píše:navíc parkovacky jsou OK pri parkovani me to sviti a nic mi to nehlasi![]()
![]()
![]()

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!