Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
potřebuju poradit s immobilizerem
Ahoj potřebuju poradit. Mám e36 cope, 318is, je to 93. Nevim jak má fungovat orig. immobilizer. V jedný poloze mi pípne a v interiéru pořád svítí dioda. Motor točí, ale asi je přerušenej okruh. Ve druhý poloze po otočení klíčkem dioda vypne a jde nastartovat. Pak mám ale problém s blinkrem. Když vypnu motor a zhasnu kontrolky tak mi bliknou blinkry. Pravej mi ale zůstane svítit. Stává se to i během jízdy při změně směru. Nevim co s tim. Ta dioda v interiéru je jako tlačítko, nevim jestli je rozdíl jestli je zmáčknutá nebo ne. Můžete mi poradit? Nebo aspoň jak má immobilizer fungovat? Dík moc
Je to originál Bmw, je to na to vytištění, je tam i číslo... Je to nějakej italskej, BAZI nebo něco takovýho je tam napsáno 8O Vadí mi to že to dělá když chci odejít od auta, pak s tim musim 10min šaškovat než mi přestane blinkr svítit. A jak by to mělo fungovat? když je zapnutej, co ho odblokuje? Ta dioda (tlačítko) tam na nic není? Jo a ještě nevíte o nějakym letišti nebo větší ploše kam se dá normálně zajet? Poblíž Prahy, nejlíp východ? Dík moc