mohl by mi někdo prosím poradit co by mohlo dělat vrčení u 320d v rychlostech nad 110 km/h? Ten zvuk je pravidelný a čím jedu rychleji tím se zvyšuje jeho frekvence. Jinak motor táhne dobře, ale ten zvuk mi nahání strach...
Díky za jakoukoli radu nebo nasměrování někam tady na fóru (už jsem ho prohledával, ale nic podobného nenašel...)
Taky si myslím něco takovýho, za kolik se dá sehnat převodovka? Nebo dá se to nějak spravit?? Kardan to asi nebude, co? Jo a ten zvuk vychází jakoby ze předu uprostřed a trochu to vibruje podlahou a plynem...
hardyspojka by taky mohla být přičinou naf?aky maji celkem slušný kroutici moment ale rozhodně bych to dal na zvedák a překontroloval utažení kardanu a tu hardynu u starých td se to dost často trhalo projevovalo se to při vytočeni motoru před přeřazenim jako by bouchánim do podlahy rozhodně bych s opravou neotálel protože následky mohou být nedozirné
mrkni na to ze spodu,prekontroluj tu hardyspojku,ulozeni kardanu a jestli se ti nekde nedotyka vyfuk karoserie nebo prevodovky- pri vyusteni turba vede dost blizko kolem ni
muze to ale klidne delat i setrvak,nedela to nahodou i kdyz vytocis treba nizsi rychlost
Tak slyšet to je i na neutrál a i při 80km/h a taky se mi zdá, že to není slyšet hned po rozjezdu, ale až po překročení asi 110km/h a pak následně i při asi 80km/h... Napadá mě něco jako "spojka na kardan" - asi ta Hardyspojka? protože se mi taky trochu zdá, že když z klidu najednou přidám (třeba v 2200ot/min) tak se to jakoby cukne nebo sklouzne a pak až zabere...
Pokud to nic nedělá ani na plný knedlík tak bych se starosti s novou nedělal neslyšel jsem že by se to někomu rozpadlo najednou bez dlouhého zvukového varováni tím myslím mláceni v podlaze při velkém krou?áku.