Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jaké reproduktory do E36?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
motohanz

#21 Příspěvek od motohanz »

Hmm tak tady mas presne dukaz ze to je hlavne o penezich.....:)
Vena
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vena »

to od toho Conrada bude asi pekna pikatchovina, ostatne jako vetsina veci co jsem od nich videl. Na ten jejich katalog se kouka hezky, ale za stejny penize se da poresit vetsinou neco lepsiho. Ted nemam na mysli zrovna ten odkaz co je tu...
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MartyH »

motohanz píše:Hmm tak tady mas presne dukaz ze to je hlavne o penezich.....:)

ne vždy je to jen o penězích, pokud jsi manualně zručnej, tak zastavbu v poho zvládneš sám a při vhodné volbě komponentů se dá dobrá hudba poskládat i dost "socialně"!

TO gaby325: pěkná zástavba, jsem zvědavej až ji někdy uslyším. Jen ten woofer od sony mi vedle těch focalů připada spiš asi pro vzhled....ale ty focaly asi budou komplet 3 pasmavá kompo sada, ne?
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marty_ »

MartyH píše:
motohanz píše:Hmm tak tady mas presne dukaz ze to je hlavne o penezich.....:)

ne vždy je to jen o penězích, pokud jsi manualně zručnej, tak zastavbu v poho zvládneš sám a při vhodné volbě komponentů se dá dobrá hudba poskládat i dost "socialně"!

TO gaby325: pěkná zástavba, jsem zvědavej až ji někdy uslyším. Jen ten woofer od sony mi vedle těch focalů připada spiš asi pro vzhled....ale ty focaly asi budou komplet 3 pasmavá kompo sada, ne?

Jj ten Sony vedle tech Focalu mi tam taky nejak nesedi... Jaky zesik mas na ty Focaly? Ale jinak moc pekny :wink:
guby325

#25 Příspěvek od guby325 »

já to beru - ten soňák sem pořídil i se zesíkem za super cenu a dal sem ho tam spíš pro vzhled - ale nakonec, je to jen subwoofer.. focaly sou komponentní třípásma, takže středy a vejšky mam vevnitř vzadu, zatim bez zesíku. Jinak to že to je o penězích si nemyslim - repro focal 5.500,- , sub a amp je dovoz usa a vyšlo to na 5.000,- a komplet vestavbu sem dělal sám s bráchou doma, včetně čalounění a osvětlení. takže vlastně jen cena materiálu a ňákejch sta hodin práce :lol: ! kdyby měl někdo zájem o muziku v kufru tak se můžem domluvit - nejlíp do e36, na to už mam šablonu :wink: !
George_D
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od George_D »

Nemáš tu šablonu v elektronický podobě?? Chci něco takovýho taky udělat ale ne z MDF je to dost těžký. Dohromady mam v kufru něco podobnýho co ty ale ALL Pioneer :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
kutil

#27 Příspěvek od kutil »

A to jezdíte furt zavřeni v kufru nebo i občas sednete do auta :D (ne nic ve zlém ale tomu ja nerozumim)
guby325

#28 Příspěvek od guby325 »

kutil píše:A to jezdíte furt zavřeni v kufru nebo i občas sednete do auta :D (ne nic ve zlém ale tomu ja nerozumim)

basy se šíří všesměrově a narozdíl od vejšek projdou i přes překážky -> můžeš to mít v autě kdekoliv a uslyšíš všechny frekvence. (i třeba když se ti do rytmu třese sedačka pod prdelí :D )
guby325

#29 Příspěvek od guby325 »

nebo se to dá vyřešit takhle: 8O :D :lol:
Přílohy
IMG_5250.jpg
IMG_5250.jpg (47.88 KiB) Zobrazeno 1130 x
guby325

#30 Příspěvek od guby325 »

George_D píše:Nemáš tu šablonu v elektronický podobě?? Chci něco takovýho taky udělat ale ne z MDF je to dost těžký. Dohromady mam v kufru něco podobnýho co ty ale ALL Pioneer :twisted:

v elektronický podobě to fakt nemam - tou šablonou sem myslel to co mam v kufru :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

guby325 píše:já to s reprákama vyřešil takto: 8)

Jo, to je přesně zástavba, která se hodí na srazy a to auto pak je pro rodiné použití na nic. Bych chtěl vidět tenhle kufr plný nákupu :lol: Ale vypadá to hezky a práce to dalo spousty, celkově cením jako dobrá práce :-)
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marty_ »

guby325 píše:já to beru - ten soňák sem pořídil i se zesíkem za super cenu a dal sem ho tam spíš pro vzhled - ale nakonec, je to jen subwoofer.. focaly sou komponentní třípásma, takže středy a vejšky mam vevnitř vzadu, zatim bez zesíku. Jinak to že to je o penězích si nemyslim - repro focal 5.500,- , sub a amp je dovoz usa a vyšlo to na 5.000,- a komplet vestavbu sem dělal sám s bráchou doma, včetně čalounění a osvětlení. takže vlastně jen cena materiálu a ňákejch sta hodin práce :lol: ! kdyby měl někdo zájem o muziku v kufru tak se můžem domluvit - nejlíp do e36, na to už mam šablonu :wink: !

Focaly na radio? Wow 8O Myslim ze kdybys ten sw+zes sony prodal a koupil za to poradny zesik na ty focaly tak ti to zahraje lepsi nez tohle... Ale nikdy jsem to neslysel tak nemuzu soudit, jen si to myslim. Zkus kouknout na http://www.autohifi.cz, dej jim tam fotku + popis komponentu a oni ti reknou vic, jsou v tom urcite mnohem zkusenejsi a ja te nechci krmit nesmyslama.
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od MartyH »

George_D píše:Nemáš tu šablonu v elektronický podobě?? Chci něco takovýho taky udělat ale ne z MDF je to dost těžký. Dohromady mam v kufru něco podobnýho co ty ale ALL Pioneer :twisted:

asi by ti ta šablona stejně byla na nic, stejně to vždy musíš upravit dle tvého kufru a hlavně komponentů. Kromě jinýho, tyhle zástavby se dělají co kus to originál!! Dělat pořád dokola ty stejný......tak to už by bylo jak serivá výroby, od které su tu všichni celkem vzdalujeme :)
guby325

#34 Příspěvek od guby325 »

Martyn píše:
guby325 píše:já to beru - ten soňák sem pořídil i se zesíkem za super cenu a dal sem ho tam spíš pro vzhled - ale nakonec, je to jen subwoofer.. focaly sou komponentní třípásma, takže středy a vejšky mam vevnitř vzadu, zatim bez zesíku. Jinak to že to je o penězích si nemyslim - repro focal 5.500,- , sub a amp je dovoz usa a vyšlo to na 5.000,- a komplet vestavbu sem dělal sám s bráchou doma, včetně čalounění a osvětlení. takže vlastně jen cena materiálu a ňákejch sta hodin práce :lol: ! kdyby měl někdo zájem o muziku v kufru tak se můžem domluvit - nejlíp do e36, na to už mam šablonu :wink: !

Focaly na radio? Wow 8O Myslim ze kdybys ten sw+zes sony prodal a koupil za to poradny zesik na ty focaly tak ti to zahraje lepsi nez tohle... Ale nikdy jsem to neslysel tak nemuzu soudit, jen si to myslim. Zkus kouknout na http://www.autohifi.cz, dej jim tam fotku + popis komponentu a oni ti reknou vic, jsou v tom urcite mnohem zkusenejsi a ja te nechci krmit nesmyslama.

neřek sem že ty focaly nebudou mít zesík, ale teď na to prostě nejsou money.. jinak to nehraje zas tak špatně ;) !
guby325

#35 Příspěvek od guby325 »

Speedy píše:
guby325 píše:já to s reprákama vyřešil takto: 8)

Jo, to je přesně zástavba, která se hodí na srazy a to auto pak je pro rodiné použití na nic. Bych chtěl vidět tenhle kufr plný nákupu :lol: Ale vypadá to hezky a práce to dalo spousty, celkově cením jako dobrá práce :-)

mě je 19 a na rodinu nebo rodinný nákupy teď nemam myšlenky :wink: , tašku do školy hodim na zadní sedačky a sem ok :D
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od MartyH »

guby325 píše: mě je 19 a na rodinu nebo rodinný nákupy teď nemam myšlenky :wink: , tašku do školy hodim na zadní sedačky a sem ok :D

Já to dřív říkal trochu jinak "kufr je na muziku, na věci jsou zadní sedadla" :-)
Dnes už bych basovou složku v kufru řešíl spíš boxem (samo s dvěma 30 cm wooframa). Ten můžeš v případě potřeby dát ven....a hle, kufr je zpět :-)....nedávno jsem jednu takovou zástavbu zas dělal a taky to bylo good.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od George_D »

Ja vim že každá zástavba je originál a taky jich mam pár za sebou jen jsem potřeboval nějaký rozměry mezi podběhama :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět