pryfish píše:Zdravim vsechny, chci se zeptat na jednu vecicku, kdyz slapnu na plyn tak mi jako zacne auto akccelerovat krasne zabere a v urcitej moment to jakoby spadne a pak to zase jede. PRy je potreba vymenit vahu vzduchu. Rada bych co si o tom myslite? Jinak, nebyl by nekdo kdo ma diesla, nebo se vyzna ochoten prijet projet mi autinko a rict svuj nazor, na stav jizdu a pod?? diky vsem za rady a odpovedi.
jo,ja rikal jed to koupit s nekym kdo tomu rozumi a vi jak to ma jezdit tohle same jsem take resil...
pryfish píše:Zdravim vsechny, chci se zeptat na jednu vecicku, kdyz slapnu na plyn tak mi jako zacne auto akccelerovat krasne zabere a v urcitej moment to jakoby spadne a pak to zase jede. PRy je potreba vymenit vahu vzduchu. Rada bych co si o tom myslite? Jinak, nebyl by nekdo kdo ma diesla, nebo se vyzna ochoten prijet projet mi autinko a rict svuj nazor, na stav jizdu a pod?? diky vsem za rady a odpovedi.
jo,ja rikal jed to koupit s nekym kdo tomu rozumi a vi jak to ma jezdit tohle same jsem take resil...
jsem taky z Prahy 8, Ládví. ale ja bych Ti asi rekl ze bez diagnostiky toho asi moc nezjistis. To asi slyset nechces. A vubec, kdo vi co bych Ti rekl, jsem taky nevchovanej.
nachystej si 12k na novou vahu
a jed urcite do BMW musi se totiz naprogramovat,rozhodne bych nedoporucoval kupovat nekde na vrakaci a na novou mas dva roky zaruku taky by to mohl delat el.ventil tlaku turba,urcite to chce diagnostiku v origo servise,budes to mit komplet prokleply
michal píše:nachystej si 12k na novou vahu a jed urcite do BMW musi se totiz naprogramovat,rozhodne bych nedoporucoval kupovat nekde na vrakaci a na novou mas dva roky zaruku taky by to mohl delat el.ventil tlaku turba,urcite to chce diagnostiku v origo servise,budes to mit komplet prokleply
pryfish píše:Jen bych chtela aby se mi v tom nekdo projel, nekdo kdo vi jak to ma jet na diagnostiku to dam rozhodne chci slyset ze muj novej milacek je v poradku.
Hod sem foto (svoje ) a uvidis jak to najednou pujde:o)
no jako diky ale fotky sem hazet nechci sice uz naky s milackem mam ale newim jestli by to zase tak pomohlo ani mi nerikejte ze waha stoji 12k, v servise rikali 4k !!!!
pryfish píše:no jako diky ale fotky sem hazet nechci sice uz naky s milackem mam ale newim jestli by to zase tak pomohlo ani mi nerikejte ze waha stoji 12k, v servise rikali 4k !!!!
Myslim, že jsou tady jen slušní hoši a o zneužití fotek se bát nemusíš. To můžou potvrdit i zdejší slečny! že jo? Nejde o to, zda ta fotka pomůže, ale o to, že to tady tak dělá po registraci většina a bylo tady už i fórum, kde měla fotku většina zdejších človíčků.
pryfish píše:no jako diky ale fotky sem hazet nechci sice uz naky s milackem mam ale newim jestli by to zase tak pomohlo ani mi nerikejte ze waha stoji 12k, v servise rikali 4k !!!!
nova za 4k?to bych chtel videt ona vaha stoji 10k+2k naprogramovani a prace,teda primo v bmw servise,nevim jak jinde treba to v Praze nekdo dela levneji a prodava nejakej repas,jako se da koupit na schade TDi za 3k.
Proč nemá bláznit? Vždy? už jsi sem svoje stránky dala a na nich máš i svoje fotky! DÍKES!
Stačí umazat koncovku a http://www.pryfish.sf.cz/ je na světě. Ps.: Myslím že se nemáš vůbec za co stydět! Snad jen za to, že na těch stránkách máš ještě tu tuzingovou Shadu. Chtělo by to tam napráskat tu E46ku.