Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jizdni vlastnosti diesla

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pryfish »

Zdravim vsechny, chci se zeptat na jednu vecicku,
kdyz slapnu na plyn tak mi jako zacne auto akccelerovat krasne zabere a v urcitej moment to jakoby spadne a pak to zase jede. PRy je potreba vymenit vahu vzduchu. Rada bych co si o tom myslite?
Jinak, nebyl by nekdo kdo ma diesla, nebo se vyzna ochoten prijet projet mi autinko a rict svuj nazor, na stav jizdu a pod?? :) diky vsem za rady a odpovedi. :twisted:
psena
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

Napis odkud si, urcite se o Tebe nekdo "postara" :oops:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pryfish »

Jsem z Prahy - Ladvi ale o vikendu byvam doma -Nymburk... to jsem zvedava kdo se me ujme :) :oops:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

a co cerpadlo?
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

pryfish píše:Jsem z Prahy - Ladvi ale o vikendu byvam doma -Nymburk... to jsem zvedava kdo se me ujme :) :oops:

Ja nejsem ani z Prahy ani nemam zadne zkusenosti z ropakem, takze jsem z kola ven...ale urcite se nekdo najde, v Praze je dost clenu klubu, jen pockej na pondeli, pres vikend neni moc lidi na netu.
Asi bych ti radil zajet na regional, ktery se kona na Cernaku myslim jednou za 14 dni, vic hlav vic vi a taky to bude pro holku bezpecnejsi, nez si davat spicha jen s jednim cizim clovekem. :)
callder

#6 Příspěvek od callder »

no pokud to auto cuka pravidelne okolo 2500otacek tak bych to mozna videl na cerpadlo.
kutil

#7 Příspěvek od kutil »

co je myšleno tou váhou vzduchu na strejch TDSkach tam nic takového není.U S2 verzí s obtokáčem vyfukovách plynu do sání občas blbne ovládáni toho ventilu skusil bych překontrolovat hadičky k ventilu do sání intercoleru pokud máš tu verzi mělo by to přepimat někde v těchto otačkách.Dale maš na turbu obtokový ventil plnicího tlaku byvaji taky ovladany přes podtlak(ne u všech) zase ty hadičky překontrolovat Samozdřejmě to čerpadlo je taky velmi pravděpodobné mělo by stačit očistit plošák karosářským smirkem od usazenin z nafty.Možností je hodně třeba snímač plnícího tlaku a našo by se toho ještě vic nezbývá než skoušet a doufat jinak přeju až s tim mužeš zase ryche zavodit
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pryfish »

Starších tdsek? to zn. jakych typu, ja mam rok 99 versi e46, ráda bych aby se o mě někdo postaral :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

pryfish píše:Starších tdsek? to zn. jakych typu, ja mam rok 99 versi e46, ráda bych aby se o mě někdo postaral :)

ty TDeSko nemas :wink: to bylo mysleno x25tds
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od pryfish »

ja sem z toho taky zmatena tolik pojmu najednou ja zase nestiham pobirat :oops:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

pryfish píše:ja sem z toho taky zmatena tolik pojmu najednou ja zase nestiham pobirat :oops:

neboj, casem poberes vsechno :wink: ted jen aby ti nekdo pomohl z Prahy...

Musis vydrzet, to vis tak rychle po Brezuvkach se zotavuji jen Patras a Stealth :D
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pryfish »

tak honem honem panove ja cekam :)))))))))
Martinéz

#13 Příspěvek od Martinéz »

pryfish píše:tak honem honem panove ja cekam :)))))))))

okdud z prahy presne jsi? jsem mlady, vychovany a s 320d najezdeno neco mam :lol:
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pryfish »

jsem z prahy 8 ladvi :) a jsem mlada a nevychovana ;)
Chtela bych aby se mi v tom aute nekdo projel a rekl mi jestli jezdi tak jak ma. Zajima me i ten nahon na zadni, jestli je to pri jizde znatelne. Prijde mi ze ano, ale nejsem si jista jestli je to tim nahonem :)
Martinéz

#15 Příspěvek od Martinéz »

pryfish píše:jsem z prahy 8 ladvi :) a jsem mlada a nevychovana ;)
Chtela bych aby se mi v tom aute nekdo projel a rekl mi jestli jezdi tak jak ma. Zajima me i ten nahon na zadni, jestli je to pri jizde znatelne. Prijde mi ze ano, ale nejsem si jista jestli je to tim nahonem :)

sakra, ladvi neni zrovna nej. teda ne ze by to byl problem, ale celkem mi naklada skola a nemam zrovna prehrsle casu. ale rad pomuzu..ja z P4.
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pryfish »

na praze 4 pracuju, tak by to slo treba nejak vyresit.
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marty_ »

pryfish píše:jsem z prahy 8 ladvi :) a jsem mlada a nevychovana ;)

Ze jsi chodila na kybernu? :D A ja furt ze mi Pryfish neco rika...:) Congrats k novemu bawku, musi to byt docela rozdil oproti byvalemu auti :lol:
Martinéz

#18 Příspěvek od Martinéz »

to pryfish..tak to by nemusel bejt problem.. kde presneji pracujes a mivas cas?
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od pryfish »

No chodila sem na kybernu :)
jinak dekuju za gratulaci ja sem ted strasne nadsena :) ale bilka sem mela taky rada :(
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od pryfish »

pracuju v Praha 4 - Krč kousek od zastavky busu 192 Pod Ryšánkou a dělám do pěti hodin :)
Odpovědět