mám tenhle problém u E36 318i (M40). Když stojím venku a je pod nulou, přijdu třeba za 8 hodin a auto chytne na první protočení. Pokud někam dojedu, třeba po 15minutách jízdy, vypnu motor a přijdu za půl hodiny tak musím tak 3-4 sec točit než to chytne. Když už to chytne, tak se to nemůže chvilinku dostat do otáček. Evidentně je to ulitý, protože je i trochu cejtit benzín. Když to naběhne tak je to v pohodě, žádný vynechávání, nic takovýho. Nikdy jsem s tím problémy neměl. Připadá mi to jako kdyby "někde někam nějaká" vlhkost. Nic jsem ještě nezkoušel. Vyměním svíčky (protože jsou odlítaný) a kabely (protože jsem jeden poškodil). Ale jinak nevím kde začít....
Setkal se s tím někdo ?
darmon píše:chcije naka tryska nebo blbe funkcni regulator tlaku nebo oboje
Každopádně díky za odpověď. Jen bych se ještě zeptal, kde takovej regulátor tlaku je a na co třeba kouknout. Kde taková tryska. Prostě návod pro blbce, zkrátka pro mně
darmon píše:chcije naka tryska nebo blbe funkcni regulator tlaku nebo oboje
Každopádně díky za odpověď. Jen bych se ještě zeptal, kde takovej regulátor tlaku je a na co třeba kouknout. Kde taková tryska. Prostě návod pro blbce, zkrátka pro mně
To je až ta poslední možnost....... Kdybych aspoň věděl jestli na to přijdou. ono to nedělá stále. Nasypu jim mrsk peněz a výsledek neni zajištěnej.... Každopádně díííky
Mě to dělalo to samé u E30 (taky s motorem M40) a byla to lambda sonda. Když se odpojila, tak si jednotka asi dosadila nějakou nouzovou hodnotu z programu a jezdilo to normálně. Zkus ji odpojit a vyzkoušej, jestli to bude dělat.