Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Palubní počítač
Zdravím,
mám malý problém s palubním počítačem. Při koupi auta mi prodejce říkal,že nefunguje,vzal jsem auto s tím, že si ho po čase opravím,nebo koupím nový.
Při prodeji byl počítač odpojený (je pod rádiem,ukazuje teplotu,datum a čas, myslím že to je origo BMW). Trochu jsem se zavrtal v panelu,počítač vytáhl,zapoji datový kablík,ozval se "dong" zvuk. Nastavit datum a čas jde, ale neukazuje mi teplotu - pořád je na displeji -37°C.
Nevíte v čem je chyba? Je to nějaké čidlo teploty v háji?
Díky moc za odpovědi.
mám malý problém s palubním počítačem. Při koupi auta mi prodejce říkal,že nefunguje,vzal jsem auto s tím, že si ho po čase opravím,nebo koupím nový.
Při prodeji byl počítač odpojený (je pod rádiem,ukazuje teplotu,datum a čas, myslím že to je origo BMW). Trochu jsem se zavrtal v panelu,počítač vytáhl,zapoji datový kablík,ozval se "dong" zvuk. Nastavit datum a čas jde, ale neukazuje mi teplotu - pořád je na displeji -37°C.
Díky moc za odpovědi.
Přesně tak...čidlo teploty..genium píše:Zdravím,
Díky moc za odpovědi.
Máš ho buď vypojené, špatné, nebo zaoxidované kontakty.
To čidlo je umístěné v nasávání vzduchu ke chlazení brzd na levé straně (u řidiče ).Je to taková trubička.Zkus ho rozpojit, vyčistit kontakty a znovu zapojit.
Mělo by to být v pořádku.

Myslíš o litr míň z 2. ruky?LOPOLO píše:myslim ze o litr min ...skautik píše:to cidlo stoji origo tusim 1400 bez daneLOPOLO píše:jen poznamka .. tohle neni palubni pocitac ... nic ti nepocita.. to cidlo je celkem lacina vec a neplas se, az bude dlouho trvat nez zacne ukazovat spravne ... je to normalni
-
- Klubové ID: 105
- Kontaktovat uživatele:
Měla jsem ten samý problém před 2 měsíci.Taky mi to začalo zničeho nic ukazovat -37.To čidlo bylo prý utržený.Tak mi to v obyčejným servisu sletovali a jak LOPOLO napsal,trvalo fakt dlouho,než začalo zase správně měřit.Týden na to jsem tam měla teplotu dokonce +40 a venku byly mrazy,takže jsem myslela,že to zase upadlo.Ale neupadlo.Teď už to ukazuje dobře.genium píše:Zdravím,
Díky moc za odpovědi.
+40 dava mozna po letovani smysl ... a kolik stalo si vzpomenes?Motolejdy píše: Měla jsem ten samý problém před 2 měsíci.Taky mi to začalo zničeho nic ukazovat -37.To čidlo bylo prý utržený.Tak mi to v obyčejným servisu sletovali a jak LOPOLO napsal,trvalo fakt dlouho,než začalo zase správně měřit.Týden na to jsem tam měla teplotu dokonce +40 a venku byly mrazy,takže jsem myslela,že to zase upadlo.Ale neupadlo.Teď už to ukazuje dobře.
priste bych mel pozorneji cistMotolejdy píše:+40 dava mozna po letovani smysl ... a kolik stalo si vzpomenes?
Já ho nový naštěstí kupovat nemusela,protože sice upadlo,ale neztratilo se.Zůstalo tam ležet někde v tom nárazníku.Takže mi ho rovnou přidělali.Ale ta teplota +40 se tam držela snad ještě 4 dny.

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
můžeš mi dát nějakej kontakt na tuto prodejnu. co jsem se ptal tak zatím nejnižší cena byla 780,-Malvolio píše:Nove origo cidlo maji v Autobase asi za 650,-