Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

volant SRS

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
flery

#1 Příspěvek od flery »

jak to vyndat abych neznicil ten airbag vevnitr? jak drzi ten predek?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

flery píše:jak to vyndat abych neznicil ten airbag vevnitr? jak drzi ten predek?

u e36ky 2x torx 30 povolint a vyndat,nezapomen vyndat konektor.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

nejdriv vypoj baterku pockej par vterin a az pak rozpoj konektor na bagu, aby ti to taky nevystrelilo do ksichtu

jinak ty srouby jsou zezadu toho volantu
Dande

#4 Příspěvek od Dande »

Kdyz uz se o tom bavime jen by me zajimalo co je zkratka SRS(samo rozevirající samomechanizmus) :D
flery

#5 Příspěvek od flery »

skautik píše:nejdriv vypoj baterku pockej par vterin a az pak rozpoj konektor na bagu, aby ti to taky nevystrelilo do ksichtu

no to je bomba a kdyz to blbe pripojim tak se rozleti jo takze to rozdelam a pak mozna odpojim a...no sem zvedavej jestli me neutluce?vono me to netroubi tak to chci poresit..ale ted zacinam mit strach nerad bych dostal tim micem pres cumak
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

flery píše:
skautik píše:nejdriv vypoj baterku pockej par vterin a az pak rozpoj konektor na bagu, aby ti to taky nevystrelilo do ksichtu

no to je bomba a kdyz to blbe pripojim tak se rozleti jo takze to rozdelam a pak mozna odpojim a...no sem zvedavej jestli me neutluce?vono me to netroubi tak to chci poresit..ale ted zacinam mit strach nerad bych dostal tim micem pres cumak

blbe to zapojit nejde :) proste ten konektor nikam jinam nedas :)

vypojit baterku, aby se ti do pocitace neulozila chyba a pak ti nesvitila kontrolka. pockat mar vterin aby se vybili kondenzatory bagu a nejakym impulsem to nevystrelilo :)
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

No mě tohle čeká taky, ale prozměnu mě to hrozně vrže. Řešil to už někdo?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

Dande píše:Kdyz uz se o tom bavime jen by me zajimalo co je zkratka SRS(samo rozevirající samomechanizmus) :D

podle me je to SRS (Supplemental Restraint System) - Systém ochrany cestujících nafukovacími vaky.

... ale treba je to tohle : http://cross.webpark.cz/cdtexty/cd000.htm

:D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
flery

#9 Příspěvek od flery »

Speedy píše:No mě tohle čeká taky, ale prozměnu mě to hrozně vrže. Řešil to už někdo?
no to vrzání sundej volant a namaž kroužek na kontakty olejem a vazelínou pokud dáš jen vazelínu bude vrzat pořád olej se časem setře ideál je kombinace..sem to řešil u 4 BMW

mě svítí SRS protože se v tom někdo jebal a odpojil to páč nejde klakson..jak já se toho bojim.... :roll:
Dande

#10 Příspěvek od Dande »

patras píše:
Dande píše:Kdyz uz se o tom bavime jen by me zajimalo co je zkratka SRS(samo rozevirající samomechanizmus) :D

podle me je to SRS (Supplemental Restraint System) - Systém ochrany cestujících nafukovacími vaky.

... ale treba je to tohle : http://cross.webpark.cz/cdtexty/cd000.htm

:D

:D že by :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

udelej to jak Skautik rika... :wink: ja to tak delal uz 2x ale bouzel mi zacala svitit ta kontrolka, takze to musim odbloknout...
flery

#12 Příspěvek od flery »

nemate nekdo foto demontaze? at vim co me ceka pod krytem :roll:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zave »

kua nafotil bych ti to mam doma druhy volant, ale nemam tu fotak :? kdyz sundas ten pytel tak ten bude akorat na tom dratu a na tom bagu je konektor kterej odpojis... jo a jeste soucasti toho volantu je i ta otocna prechodka na ten pytel aby se nekroutil ten drat, konektor je hned pod tim cernym krytem pod volantem... niceho se neboj a pust se do toho!!! :wink:
flery

#14 Příspěvek od flery »

hm takže to bude....me je blbe...kdybych se neozval tak me sejmul srs
Zave
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

lóóóóól!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Luky
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Luky »

Speedy píše:No mě tohle čeká taky, ale prozměnu mě to hrozně vrže. Řešil to už někdo?

Kontroloval si kvapalinu v serve mne to tiez robilo dolial som a je to o.k.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Luky píše:

Kontroloval si kvapalinu v serve mne to tiez robilo dolial som a je to o.k.

Neee, mě opravdu vrže ten kroužek pod volantem, ne řízerí. Ale kapalinu tam mám, kontroluju ji pravidelně, koneckonců jako vše ostatní, holt je to mazel.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Zave »

tak mam vse nefoceno pri ukonu sundani volantu 8) a taky vytazeni pristrojovky a rozdelani ji a opravy nulovaciho tlacitka...
flery

#19 Příspěvek od flery »

Zave píše:tak mam vse nefoceno pri ukonu sundani volantu 8) a taky vytazeni pristrojovky a rozdelani ji a opravy nulovaciho tlacitka...
kde sou foto...???
Zave
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Zave »

musim to roztridit, nebo s tim neco udelat a dam to sem jako cely clanek at v tom neni bordel :wink:
Odpovědět