skautik píše:nejdriv vypoj baterku pockej par vterin a az pak rozpoj konektor na bagu, aby ti to taky nevystrelilo do ksichtu
jinak ty srouby jsou zezadu toho volantu
no to je bomba a kdyz to blbe pripojim tak se rozleti jo takze to rozdelam a pak mozna odpojim a...no sem zvedavej jestli me neutluce?vono me to netroubi tak to chci poresit..ale ted zacinam mit strach nerad bych dostal tim micem pres cumak
skautik píše:nejdriv vypoj baterku pockej par vterin a az pak rozpoj konektor na bagu, aby ti to taky nevystrelilo do ksichtu
jinak ty srouby jsou zezadu toho volantu
no to je bomba a kdyz to blbe pripojim tak se rozleti jo takze to rozdelam a pak mozna odpojim a...no sem zvedavej jestli me neutluce?vono me to netroubi tak to chci poresit..ale ted zacinam mit strach nerad bych dostal tim micem pres cumak
blbe to zapojit nejde proste ten konektor nikam jinam nedas
vypojit baterku, aby se ti do pocitace neulozila chyba a pak ti nesvitila kontrolka. pockat mar vterin aby se vybili kondenzatory bagu a nejakym impulsem to nevystrelilo
Speedy píše:No mě tohle čeká taky, ale prozměnu mě to hrozně vrže. Řešil to už někdo?
no to vrzání sundej volant a namaž kroužek na kontakty olejem a vazelínou pokud dáš jen vazelínu bude vrzat pořád olej se časem setře ideál je kombinace..sem to řešil u 4 BMW
mě svítí SRS protože se v tom někdo jebal a odpojil to páč nejde klakson..jak já se toho bojim....
kua nafotil bych ti to mam doma druhy volant, ale nemam tu fotak kdyz sundas ten pytel tak ten bude akorat na tom dratu a na tom bagu je konektor kterej odpojis... jo a jeste soucasti toho volantu je i ta otocna prechodka na ten pytel aby se nekroutil ten drat, konektor je hned pod tim cernym krytem pod volantem... niceho se neboj a pust se do toho!!!
Speedy píše:No mě tohle čeká taky, ale prozměnu mě to hrozně vrže. Řešil to už někdo?
Kontroloval si kvapalinu v serve mne to tiez robilo dolial som a je to o.k.
Neee, mě opravdu vrže ten kroužek pod volantem, ne řízerí. Ale kapalinu tam mám, kontroluju ji pravidelně, koneckonců jako vše ostatní, holt je to mazel.