FrajerT píše:Nazdárek. Tak vážení, chcem sa týmto všetkým TDS-ákom ospravedlni? za to, že ich skvelé, jedinečné a absolútne bezchybné autá som si dovolil porovnáva? s mojou zasranou "mrdkou", ktorá žerie neuveriteľných 7,29L na priemer a nie 5 - 5,5, ako ich klenoty. Rovnako sa ospravedlňujem za to, že som neveril, že 1,5 tonové auto s koncepčne zastaraným dieslovým 6-válcom žerie pri 90Km/H rovnako ako napr. Octavia 1,9 TDi a chcem všetkým TDS-ákom, ktorých som týmto naštval, popria? veľa s?astných kilometrov s ich, skoro perpetuum mobile, a spotrebu za žiadnych okolností nepresahujúcu 6,5L/100Km (pokiaľ je to veľa, kľudne ma opravte ). Tak pa...
JEŽIŠ MARJA NIDKO TU PŘECE NEŘÍKAL ŽE TO ŽERE 5L?!
JÁ MÁM TAKY PRŮMĚR 7,5L,JEN SE TU PSALO ŽE DO 100KM/H SE DÁ JET DO6L.
FrajerT píše:Nazdárek. Tak vážení, chcem sa týmto všetkým TDS-ákom ospravedlni? za to, že ich skvelé, jedinečné a absolútne bezchybné autá som si dovolil porovnáva? s mojou zasranou "mrdkou", ktorá žerie neuveriteľných 7,29L na priemer a nie 5 - 5,5, ako ich klenoty. Rovnako sa ospravedlňujem za to, že som neveril, že 1,5 tonové auto s koncepčne zastaraným dieslovým 6-válcom žerie pri 90Km/H rovnako ako napr. Octavia 1,9 TDi a chcem všetkým TDS-ákom, ktorých som týmto naštval, popria? veľa s?astných kilometrov s ich, skoro perpetuum mobile, a spotrebu za žiadnych okolností nepresahujúcu 6,5L/100Km (pokiaľ je to veľa, kľudne ma opravte ). Tak pa...
JEŽIŠ MARJA NIDKO TU PŘECE NEŘÍKAL ŽE TO ŽERE 5L?! JÁ MÁM TAKY PRŮMĚR 7,5L,JEN SE TU PSALO ŽE DO 100KM/H SE DÁ JET DO6L.
skautik píše:kdyz jedu po rovine 90 spotreba 5 - 5,5l za idealnich podminek a pri 120 6,5L
rychlejs nejezdim abych usetril respektive nikdy jsem se nedival kolik mi to zere pri 180 pac me to nezajima
Nikto netvrdil, že to žerie 5L?! A toto je čo?!
nechapem, co sa ti na tom nezda? aku mas ty spotrebu pri 90 a idealnych podmienkach? ja cca 4,5-5l/100 km, ale mam len 318tds a kompakta, to co pisal skautik je podla mna OK
No dobre dobre, len potom nechapem, prečo ma tu zrdbávate za spotreby, ktoré som uvádzal ja! Necháme túto neplodnú debatu, asi tu máme každý svoj kus pravdy...