tombaj píše:Protaci se mi klicek. Mam v pr... spinacku. Nevite nekdo kde sehnat "novou" nebo mate s tim nekdo zkusenosti? Diky!
jojo,já to mám za sebou,myslím kolem 2k nová,ale už si to nepamatuju,mi tam ale odešel i ten kus ve kterém je ta spínačka,takže další 3k každopádně jsou 2 druhy do r.v.95 a od roku 95 nahoru.Jinak vyndát tu starou je docela mrdačka.I můj šikovnej mechoš z toho neměl radost.
U 38my mi taky haprovala ale když jsem začal použivat jiný klič tak do je v pohodě někdy mi stačilo klič vyjmout a otočit o 180 st.myslim si že když je klič častečně opotřeben tak nenastaví všechna stavítka do potřebné polohy a zámek se chová jako kdybys tam dal uplně jiný klič.Skus si tam dát klič od jiného BMW a zámek se ti bude protáčet stale dokola a dokola je to ochrana proti neražení trnem a nastartování před zloději.
V origo servisu 2k(podle vinu to nemci udelaj a poslou zpet,cekal sem na to sest tydnu )jak pise Maniac,plus prace me myslim stala 1600(udajne komplikovana demontaz nebo tak nejak).Kdyz mi daly zpatky tu starou sem ji ani nepoznal asi ji vydelavali v Renocaru kladivem nebo tak necim.
taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000.
tady mas cislo, 777763532, je ze zamecnicke pohotovosti a da se snim domlut bez uctu a tak, je z Prahy a poradi a je, teda byl ochotnej. Hodne stesti.
ignor píše:taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000. tady mas cislo, 777763532, je ze zamecnicke pohotovosti a da se snim domlut bez uctu a tak, je z Prahy a poradi a je, teda byl ochotnej. Hodne stesti.
Diky za kontakt!!! Jsem s nim domluvenej na dnesek. Prijede a zda se byt dost ochotnej. Sem zvedav co s tim provede. Jen doufam, ze to nebude na kompletni vymenu...
ignor píše:taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000. tady mas cislo, 777763532, je ze zamecnicke pohotovosti a da se snim domlut bez uctu a tak, je z Prahy a poradi a je, teda byl ochotnej. Hodne stesti.
Diky za kontakt!!! Jsem s nim domluvenej na dnesek. Prijede a zda se byt dost ochotnej. Sem zvedav co s tim provede. Jen doufam, ze to nebude na kompletni vymenu...
Tak to mel za hodku hotovy a rekl si o 1500. Urcite lepsi, nez objednavat novou spinacku a pak za to jeste zaplatit hrisny prachy...
Kazdopadne jeste jednou diky za kontakt! Doporucuju, pokud bude mit nekdo stejny problem!!!