Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spinaci skrinka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
tombaj

#1 Příspěvek od tombaj »

Protaci se mi klicek. Mam v pr... spinacku. :roll: Nevite nekdo kde sehnat "novou" nebo mate s tim nekdo zkusenosti? Diky!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

tombaj píše:Protaci se mi klicek. Mam v pr... spinacku. :roll: Nevite nekdo kde sehnat "novou" nebo mate s tim nekdo zkusenosti? Diky!

jojo,já to mám za sebou,myslím kolem 2k nová,ale už si to nepamatuju,mi tam ale odešel i ten kus ve kterém je ta spínačka,takže další 3k :( každopádně jsou 2 druhy do r.v.95 a od roku 95 nahoru.Jinak vyndát tu starou je docela mrdačka.I můj šikovnej mechoš z toho neměl radost.
kutil

#3 Příspěvek od kutil »

U 38my mi taky haprovala ale když jsem začal použivat jiný klič tak do je v pohodě někdy mi stačilo klič vyjmout a otočit o 180 st.myslim si že když je klič častečně opotřeben tak nenastaví všechna stavítka do potřebné polohy a zámek se chová jako kdybys tam dal uplně jiný klič.Skus si tam dát klič od jiného BMW a zámek se ti bude protáčet stale dokola a dokola je to ochrana proti neražení trnem a nastartování před zloději.
Dande

#4 Příspěvek od Dande »

V origo servisu 2k(podle vinu to nemci udelaj a poslou zpet,cekal sem na to sest tydnu :evil: )jak pise Maniac,plus prace me myslim stala 1600(udajne komplikovana demontaz nebo tak nejak).Kdyz mi daly zpatky tu starou sem ji ani nepoznal asi ji vydelavali v Renocaru kladivem nebo tak necim.
ignor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ignor »

taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000.
tady mas cislo, 777763532, je ze zamecnicke pohotovosti a da se snim domlut bez uctu a tak, je z Prahy a poradi a je, teda byl ochotnej. Hodne stesti.
tombaj

#6 Příspěvek od tombaj »

ignor píše:taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000.
tady mas cislo, 777763532, je ze zamecnicke pohotovosti a da se snim domlut bez uctu a tak, je z Prahy a poradi a je, teda byl ochotnej. Hodne stesti.

Diky za kontakt!!! :) Jsem s nim domluvenej na dnesek. Prijede a zda se byt dost ochotnej. Sem zvedav co s tim provede. Jen doufam, ze to nebude na kompletni vymenu...
tombaj

#7 Příspěvek od tombaj »

tombaj píše:
ignor píše:taky nam odesla na firemni e38, opravil to tenhle machr, stalo to asi 1000.

Diky za kontakt!!! :) Jsem s nim domluvenej na dnesek. Prijede a zda se byt dost ochotnej. Sem zvedav co s tim provede. Jen doufam, ze to nebude na kompletni vymenu...

Tak to mel za hodku hotovy a rekl si o 1500. Urcite lepsi, nez objednavat novou spinacku a pak za to jeste zaplatit hrisny prachy...
Kazdopadne jeste jednou diky za kontakt! :) Doporucuju, pokud bude mit nekdo stejny problem!!!
Odpovědět