Dobře,já si tu pájku klidně koupím,ale bude mi to muset udělat někdo jiný.V tomhle se vážně nevyznám! Jo,ještě nevíte někdo,čím může být,že mi nedrží otevřená kapota a 5 dveře a padají mi na hlavu? Začalo to dělat asi před týdnem.
To já klidně přijedu za váma třeba na nějaký srázek,ale co jsem se zátím dívala,tak buď jsou všechny daleko nebo jsou v.i.p.
Ale fakt by se mi hodilo,kdyby to moje auto prohlídlo nějaké zkušené oko
George_D píše:Tak když se tu chlapy nabízej tak co takhle k Lady zajet a okouknout co vše tomu chybí a? se s tim netrápí
No,tomu já říkám bezvadnej nápad!Tak pojďte,domluvíme se a vyrazíme za ní spanilou jízdou. A? má ten servis ne na 100%, ale ma 1000%! Tak kam máme přijet a kdy??
George_D píše:Tak když se tu chlapy nabízej tak co takhle k Lady zajet a okouknout co vše tomu chybí a? se s tim netrápí
No,tomu já říkám bezvadnej nápad!Tak pojďte,domluvíme se a vyrazíme za ní spanilou jízdou. A? má ten servis ne na 100%, ale ma 1000%! Tak kam máme přijet a kdy??
No,to by sousedi koukali,kdyby se tu vážně objevilo několik aut BMW!!! To bych se tu zas dostala na nějakou dobu do "řečí"
Stejně to nemyslíte,vážně,viď?
No,to by sousedi koukali,kdyby se tu vážně objevilo několik aut BMW!!! To bych se tu zas dostala na nějakou dobu do "řečí"
Stejně to nemyslíte,vážně,viď?
No a proč ne,jen a? sousedi čuměj,až se před barákem zvedne oblak prachu a občas v něm zazáří "modro-bílá"! Čeho se bojíš?