alp píše:mimochodem kdyz si clovek s plynem trosku vyhraje tak muze byt vykon na plyn i vetsi nez na benal

... pro mnohe paradoxni, ale plyn ma vyssi oktanove cislo a "kvalitni" vzduch umi divy a diky tomu se s tim da pohrat. Kdyz by jsi dal na auto sportovni filtr a chladic vzduchu tak mas az o 10%vice vykonu pri plynu na maximalku .... (vykonostni krivka u plynu je zpocatku trosku slabsi, ale cca od 20tisic je srovnatelna a od 35 o neco lepsi ...)
... na sprintech osvedceno

... takovej chiptuning mimodek

Alelale, Alpe, sice plyn má vetší oktanové číslo, ale menší výhřevnost. A jakej chladič vzduchu? Čím ten chladič budeš chladit? Vnějším vzduchem? To ten nasávaný vzduch by musel být nějak stlačovaný, aby mělo smysl ho chladit na teplotu nasávaného vzduchu. Výkon může být stejný jako benzínp ouze v pípadě, když nastavíš větší předstih nebo upravíš kompresi na větší poměr.
A trochu praxe: Jeden známý(Alp ví, kdo to je) má 540i. V plynu mu to jede hůř(nepatrne) než na benál. Má vstřiky a v tom autě jsem jel a řídil ho a mohl jsem to porovnat.
Alpe, taky by se mi to líbilo, ale...
2 Huska: Po kolika tis km se Ti to vrátí?
Stejně nechápu, jak to jezdíte, já se kombinace město 80% a mimoměsto pod 10nedostanu, pokud jedu normálně-v klidu, žádný honičky, žádná brzda provozu. A motor mám taky OK.