Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zadrhávání plynu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
RA
Klubové ID: 79

#1 Příspěvek od RA »

Neřešil jste někdo drobné zadrhávání plynu na začátku chodu? Nevím jestli to dělá spíš pedál, nebo klapka s lankem a nechce se mi to rozebírat. Tak jestli se vám to někomu už nestalo a nevíte co stačí namazat. Je to E36 M43. Díky
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

jestli myslis ze jde pedal tuzseji a tak trochu se zadrhava tak to mi dela taky... sem to jednou prostrikl WDckem ale uz to dela znova... :roll: ale ja uz sem si na to zvykl, tak mi to ani zas tak nevadi...
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od psena »

Mo to delalo to, ze pokud jsem stal treba pri teplem motoru na krizovatce tak az jsem zmackl plyn se m eto zadrhlo, pri tom kdyz jsem zmackl opakovane nebo za studena tak v pohode.
Namazal jsem pedaly, ale vzhledem k tomu ze to delalo citelneji pro horkem motoru, jsem dosel k tomu ze to musi mit nejakou spojitost s motorem, lepe receno se skrtici klapkou.
Asi to tak bylo , protoze po te co jsem delal generalku hlavy se vse zpravilo.Ted je to nadhera...nesnasim kdyz plyn jde ztuha nebo zadrhava.
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Doktor1 »

Na tehle motorech to dela skrtici klapka. Je treba lehce ji posunout doraz. Sundat kryt klapky a pootocit sroubek dorazu tak,aby se nezasekavala...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

ne, me to dela draha lanka od plynu v bovdenu, protoze kdyz na tech tahlech co za ne taha to lanko, tak ty jdou uplne krasne, ale v tom bovdenu je to prave nejake pridrene... uz sem tam jednou strikal WDcko a trochem to pomohlo...
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Doktor1 »

Doktor1 píše:Na tehle motorech to dela skrtici klapka. Je treba lehce ji posunout doraz. Sundat kryt klapky a pootocit sroubek dorazu tak,aby se nezasekavala...
Ja myslel jeho M43 :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zave »

Doktor1 píše:
Doktor1 píše:Na tehle motorech to dela skrtici klapka. Je treba lehce ji posunout doraz. Sundat kryt klapky a pootocit sroubek dorazu tak,aby se nezasekavala...
Ja myslel jeho M43 :D
ajo ja myslel ze je to odpoved na Psenu... :D
Odpovědět