Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
šrouby
Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se zapečenými šrouby ?? Přezul jsem skoro celý auto na zimáky ale u PZ kola mam zapečený 3 šrouby. Zkoušel jsem je povolit tak dlouho, až mi na nich začal přeskakovat oříšek od goly!!
Porad?e co s tím. Díky za nápady.Ani v pneuservisu mi neporadili a nepomohli. 
taky podobny problem, zrucny strejda pomohl, mrknul na to, zasel do dilny vybrousil na normalnim sroubu hlavicku, ktera presne zapadla do bezp. sroubu, nasrouboval matky pres dylku celyho sroubu, pak to svaril, prisel nandal, sundal
trvalo mu to asi 15min, mozna 17, tak si rikam, na co ze ty srouby vlasne sou...
trvalo mu to asi 15min, mozna 17, tak si rikam, na co ze ty srouby vlasne sou...
no, jenze on prisel kouknul, prisel za 15min a povolil, coz znaci, prvni den de po parkovisti, mrkne na to, prijde druhy den....Zave_M50 píše:na parkovisti vetsinou u sebe svarecku, orechy, matky, švajc apod nenosi...Kot3l píše:tak si rikam, na co ze ty srouby vlasne sou...ale kdyz vemou cele auto tak si cestu v dilne vzdycky nejdou...
- bergos
- Klubové ID: 159
tak koukám, že máš šikovného strejdu.Kot3l píše:taky podobny problem, zrucny strejda pomohl, mrknul na to, zasel do dilny vybrousil na normalnim sroubu hlavicku, ktera presne zapadla do bezp. sroubu, nasrouboval matky pres dylku celyho sroubu, pak to svaril, prisel nandal, sundal
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
no to kua jobergos píše:tak koukám, že máš šikovného strejdu.Kot3l píše:taky podobny problem, zrucny strejda pomohl, mrknul na to, zasel do dilny vybrousil na normalnim sroubu hlavicku, ktera presne zapadla do bezp. sroubu, nasrouboval matky pres dylku celyho sroubu, pak to svaril, prisel nandal, sundal
-
voko21
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Já používám Molykote G-Rapid a když tím pomažu závit, tak mi to dovolí utáhnout kolo stejným momentem víc než bez molyky a jde to kolo povolit krásně, šroub drží a při povolování v něm hnusně nevrže. Mazal jsem tím i šrouby u vejfalu a je to super. Kdyby někdo chtěl trochu, tak mu do kelímku uberu, mam zadaro celou kilovku.Speedy píše:No to sice jde, ale pak ty šrouby zas moc nedržíHanz píše:mno, jestli neni lepsi pri sundavani kola ty srouby trochu maznout pozavitu a dosedaci plose... odpadaji pak podobny radovanky...
Pneuservisy co používají na kola pneumatický nářadí by to podle mě měli něčím mazat. Jsou na to i nějaký kluzný laky. U passáta mi to utáhli na sucho tak, že jsme trhali šrouby válečkovým vořechem a lešenářskou trubkou.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No to je pravda ja byl minulej tejden v pneuservisu a predni kolo utahli tak ze jsme se na tom houpali 3 lidi a byl to docela mazec povolit. Ale nakonec jsme ho dostali 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
co to meles? to ti rikala souška učitelka v treti tride zakladky, ne?Speedy píše:No to sice jde, ale pak ty šrouby zas moc nedržíHanz píše:mno, jestli neni lepsi pri sundavani kola ty srouby trochu maznout pozavitu a dosedaci plose... odpadaji pak podobny radovanky...
“Ability is what you're capable of doing.”