Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

EU E36 import

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Anonymous

#21 Příspěvek od Anonymous »

No o té zkušebně se zmínil že je ještě jedna v Č.B. tak nevím.Právě proto se ptám zde někoho kdo by věděl nějaký tel číslo nebo tak něco na tu STK v Praze,jsem taky v zahraničí a hodně daleko vrátím se cca za14dní a ihned bych chtěl vyrazit pro 7er do raichu.Ted mám služební telefon a můžu volat kamkoliv jakkoliv dlouho a hlavně zadarmo,tak bych chtěl zjistit co nejvíc (přesná cena ,jak se objednat atd.)Pak bych to sem určitě hodil aby se to dozvědělo co nejvíc lidí a byl už jednou provždy klid v duších budoucích majitelů aut z dovozu. :wink:
Anonymous

#22 Příspěvek od Anonymous »

:lol: No tak už jsem konečně obvolal USMD Praha Klíčany i Č.B .Takže zaprvé oprava ceny schvalovacího ukonu u USMD 4636kč včetně DPH.Zjistil jsem že konkrétně BMW 7 s EU projde na 100%.Další věc je ale ta že se musíte obědnat dopředu(např.USMD Č.B už ted se uchazeči obědnávají až na únor)lepší správa je ta že v USMD Praha to jde podstatně rychleji cca 14dní dopředu.Poslední upozornění jsem vyslišel takovéto:pozor na vozidlo,které má např. sportovně laděný výfuk,snížený podvozek jiná světla jiný motor než schválil výrobce,jiná přední maska a spojlery atd.Pokud vozidlo je takto vybaveno už z D nebo od jinud musí toto mýt zapsáno v technickém průkaze toho státu.Jinak není opravdu se čeho bát.Ještě bych zapoměl ceník:schvalovací úkon-4636kč+STK cca 400kč+ME200kč.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#23 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

hadice píše:Poslední upozornění jsem vyslišel takovéto:pozor na vozidlo,které má např. sportovně laděný výfuk,snížený podvozek jiná světla jiný motor než schválil výrobce,jiná přední maska a spojlery atd.Pokud vozidlo je takto vybaveno už z D nebo od jinud musí toto mýt zapsáno v technickém průkaze toho státu.Jinak není opravdu se čeho bát.
Tzn. že když dotáhnu auto s Mkovým packetem a nebude to mít v TP, tak to projde, protože je to schválený kit a když budu mít podvozek třeba od KW, který bude snížený, tak mám smůlu?
Anonymous

#24 Příspěvek od Anonymous »

Asi tak nějak to bude i když jsou ty doplnky schválený zkušebnama atd. nebo dokonce i výrobcem.je zapotřebý to mýt zapsaný v německým TP.Jinak asi máme smůlu.Oni si představujou že k nim na schválení přijede auto v takové originalitě jaká sjela z výrobní linky pro daný typ.Je jasný že po obdržení našeho (ČR) TP se klidně můžem postavit na hlavu . :wink:
Odpovědět