Kot3l píše:tak mam zase v aute zpatky kat misto rezonatoru, no a je to teda tissi

, ale zase to vubec nejede

, tak nevim, co bylo lepsejsi

Taky si přihodím svůj čupr zážitek s rezonátorem.
Po namontování rezonátoru byl prvním dojmem zvuk v garáži, no no dalo by se říct že byl troštu sportovnější?

po opuštění garáže a následných testovacích jízdách následovalo šokující a nepříjemné zjištění, zvuk doslova a do písmene jako starej žigulík, při každém přeřazení ve vyšších otáčkách to vždy vydalo tak příšernej zvuk který jen těžko popsat.
Onen slibovaný nárůst výkonu a lepší průběh kroutícího momentu mi asi zůstal nějak utajen, auto jelo prostě divně a průběh kroutícího momentu byl ještě divnější. Auto v rozmezí 1000 až 3000 otáček chvilkama zatáhlo a hned zase polevilo nad 3000 to už jelo stejně ale stejně to jelo pěkně na hov.o. Křivka kroutícího momentu a výkonu musela vypadat asi jako horská dráha v seriálu Krok za krokem.
Po asi dvou a půl měsíčním útrpném ježdění s touhle šaškárnou, poslouchání příšernejch pazvuků a hromadě ostudných zážitků s tím spojených, jsem se nasr.l a nechal si zpět KAT namontovat.

Nejen že auto mělo zase příjemný a kulturní zvuk, ale navíc jsem zjistil jak krásně to před mým zásahem jezdilo, auto bylo k nepoznání, příjemný a rovnoměrný zátah v celém spektru otáček žádné padání výkonu atd. dokonce mi to připadalo že to jezdí líp než kdy předtím, ale to už by bylo asi moc.
To? můj zážitek rezonátorem

( rezonátor s proudnicí nebrat!!!)