kat
-
Kot3l
-
Zave
- Klubové ID: 90
-
Kot3l
no byly tam rezonatory, prislo mi, ze spis ten vykon rozprostrely do celyho rozsahu otacek, tedka tahne min na nizsich otackach, ale zase trosku vic na tom maximu (3k5 a vic). kazdopadne je podelana lambda sonda, takze ceka na vymenu, pac kdyz je tedka zapojena, tak to zere jako prase. podle rucky nesla okamzita pod 15
, to je ale muj odhad, tak uvidime.... 
-
Kot3l
-
Maslista
Taky si přihodím svůj čupr zážitek s rezonátorem.Kot3l píše:tak mam zase v aute zpatky kat misto rezonatoru, no a je to teda tissi, ale zase to vubec nejede
, tak nevim, co bylo lepsejsi
![]()
Po namontování rezonátoru byl prvním dojmem zvuk v garáži, no no dalo by se říct že byl troštu sportovnější?
Onen slibovaný nárůst výkonu a lepší průběh kroutícího momentu mi asi zůstal nějak utajen, auto jelo prostě divně a průběh kroutícího momentu byl ještě divnější. Auto v rozmezí 1000 až 3000 otáček chvilkama zatáhlo a hned zase polevilo nad 3000 to už jelo stejně ale stejně to jelo pěkně na hov.o. Křivka kroutícího momentu a výkonu musela vypadat asi jako horská dráha v seriálu Krok za krokem.
Po asi dvou a půl měsíčním útrpném ježdění s touhle šaškárnou, poslouchání příšernejch pazvuků a hromadě ostudných zážitků s tím spojených, jsem se nasr.l a nechal si zpět KAT namontovat.
To? můj zážitek rezonátorem
-
Kot3l
nehlede na spotrebu
ale jina vec. je nejakej rozdil mezi katem z e36 325 a e30...?
nemyslim ze je uplne jinej, ale ve vysledku, tusim ze ta e30 byla 2,3l ale ted si nejsem jistej.... dik
nasel sem totiz jen tenhle katak, a samozrejme ze po namontovani sem nasel i ten origos puvodni, ale nejak se mi to nechce predelavat, resp. nechavat predelavat, jestli to nevadi ze tam je jinej katak....
ale jina vec. je nejakej rozdil mezi katem z e36 325 a e30...?
nemyslim ze je uplne jinej, ale ve vysledku, tusim ze ta e30 byla 2,3l ale ted si nejsem jistej.... dik
nasel sem totiz jen tenhle katak, a samozrejme ze po namontovani sem nasel i ten origos puvodni, ale nejak se mi to nechce predelavat, resp. nechavat predelavat, jestli to nevadi ze tam je jinej katak....
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
taky jsem resonator vyhodil a nechal tam kat
.. ale misto stredovyho tlumice jsem dal resonator a absorbcni tlumic dozadu ... vykon je stejnej (nemeritelna zmena) ale ma to super zvuk - na volnobeh hlubokej ale souvislej (zadny prdeni) a v otackach vostrej jako britva .... proste bomba - hlavne uvnitr v aute je pohoda a tichoucko)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
darmon
- Klubové ID: 91
-
patras
- Čestný člen
-
Lion
- Klubové ID: 865
Patrasi to si měl takhle udělaný už aj v Mohelnici?..Aj tam už to mělo suprovej zvuk...patras píše:taky jsem resonator vyhodil a nechal tam kat.. ale misto stredovyho tlumice jsem dal resonator a absorbcni tlumic dozadu ... vykon je stejnej (nemeritelna zmena) ale ma to super zvuk - na volnobeh hlubokej ale souvislej (zadny prdeni) a v otackach vostrej jako britva .... proste bomba - hlavne uvnitr v aute je pohoda a tichoucko)
-
coupe328
- Klubové ID: 94
-
patras
- Čestný člen
v mohelnici byl uz kat zpatky a misto stredaku resonator (ale v zadnym pripade ne ten s tim trnem, ten dela hroznej bordel)Lion píše:Patrasi to si měl takhle udělaný už aj v Mohelnici?..Aj tam už to mělo suprovej zvuk...patras píše:taky jsem resonator vyhodil a nechal tam kat.. ale misto stredovyho tlumice jsem dal resonator a absorbcni tlumic dozadu ... vykon je stejnej (nemeritelna zmena) ale ma to super zvuk - na volnobeh hlubokej ale souvislej (zadny prdeni) a v otackach vostrej jako britva .... proste bomba - hlavne uvnitr v aute je pohoda a tichoucko)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
Kot3l
-
psena
- Klubové ID: 58
Ja mam kat vyndanej, ovsem pouzdro katu me zustalo, mam vyjmutej pouze vnitrek.Tedy zespodu to neni poznat, protoze byl odebran ze strany od podvozku.
Kazdopadne motor jede skvele v celem spektru otacek, spotreba mirne vyssi (rek bych tak do litru)0-100 km/h 8,1 sec, tedy o pul sec lepsi nez ma byt. Maximalka 245 km/hod, zasahl omezovac otacek.
Kazdopadne jsem premyslel o tom, ze bych dal misto pouzdra katu rezonator, ale vidim, ze to asi po precteni vasich ohlasu nebudu riskovat.
Z 2,5 uz myslim vic nedostanu a zvuk mam rad co nejtissi...
Kazdopadne motor jede skvele v celem spektru otacek, spotreba mirne vyssi (rek bych tak do litru)0-100 km/h 8,1 sec, tedy o pul sec lepsi nez ma byt. Maximalka 245 km/hod, zasahl omezovac otacek.
Kazdopadne jsem premyslel o tom, ze bych dal misto pouzdra katu rezonator, ale vidim, ze to asi po precteni vasich ohlasu nebudu riskovat.
Z 2,5 uz myslim vic nedostanu a zvuk mam rad co nejtissi...