No ja auta strikam doma s tatou a je to boj.Proste domaci podminky na to nejsou uspusobeny,pokud to chcete mit tip top.Lion píše:No já bych se asi bál takovejch ploch jako třeba kapota nebo střecha, ostatní díly by nemusely být tak složitý...Ale stejně bych si to asi sám netroufl čeče..Zave_M50 píše:Jo ja to budu strikat doma v garazi...Vazne...
![]()
Proc? No jednak prasnost,mouchy,komari (tam je treba vybrat spravne pocasi), nejaka ta mastnota atd.. Samozhrejme velky plochy to je horsi,ale hlavne pokud to ma vypadat k svetu je treba to poradne nalejt,coz muze mit za nasledek,ze to pekne stece:-(
Dalsi co je des jsou lastovy narazniky v barve apod... tam se to musi vybrousit hodne,pak striknout takovym zmetkem co nalepta ten plast, lehce posmrkat plnicem a sup po zabrouseni do laku - jak je velka vrstva,pak to praska,kor kdyz se do toho opre slunicko.
No at si to kazdej vyzkousi...
===
A nastrik nekde jinde no pod tech 20cet bych nesel.Zalezi taky,jsou lidi co to maji uz pripraveny pod lak,cili plnicem,takze tam je to pak vyrazne levnejsi,ale samozhrejme zaruku nedostanete
Ovsem s tou zarukou je to osemetny,kdyz uz neco najdete a bude to treba na kapote zkuste dotycneho dohnat k tomu,aby to cely prebrousil znova kuli drobnosti (treba pecicka)..